Πρωτοσέλιδο σε όλα τα διεθνή μέσα είναι σήμερα η επίθεση ενός 27χρονου Αμερικανού με τουφέκι σε ουρανοξύστη γραφείων στην καρδιά της Νέας Υόρκης, με 3 πολίτες και έναν αστυνομικό νεκρούς και τον δράστη, ο οποίος τελικά αυτοκτόνησε.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στον αριθμό 345 της Park Avenue, ένα πελώριο κτίριο 44 ορόφων όπου έχουν μεταξύ άλλων την έδρα τους ο οργανωτικός φορέας του επαγγελματικού πρωταθλήματος αμερικάνικου ποδοσφαίρου (NFL), ο κολοσσός του χρηματοοικονομικού τομέα Blackstone, η KPMG η Deutsche Bank και το Γενικό Προξενείο της Ιρλανδίας.

Φωτογραφίες που διέρρευσαν στα social media και τα αμερικανικά ΜΜΕ δείχνουν εργαζόμενους της Blackstone να οχυρώνονται μέσα στο γραφείο τους για να γλιτώσουν από τον ένοπλο.

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν ότι έπιπλα έχουν για να φράξουν την πόρτα, από καναπέδες και ντουλάπες, μέχρι γραφεία και καρέκλες.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέμπη–Δίκη για τα βίντεο: Εν μέρει αποβολή της πολιτικής αγωγής πρότεινε η εισαγγελέας

Κερατσίνι: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας συνέλαβε ανηλίκους που έκλεβαν μηχανάκια

Θεσσαλονίκη: Γονείς άφησαν τα παιδιά τους να κοιμηθούν στην αυλή - Βρέφος το ένα

Τραμπ: Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πολέμου με τη Βενεζουέλα

Ν. Παππάς: Σήκωσα το χέρι μου αλλά δεν γρονθοκόπησα τον δημοσιογράφο - Δεν με τιμά αυτή η πράξη

Πορτογάλος, πρώην φοιτητής του Μπράουν, ο δράστης της επίθεσης στο πανεπιστήμιο-Δύο μέρες μετά σκότωσε καθηγητή του MIΤ

Καραναστάσης: Ήπια 2 ποτήρια κρασί και μετά δυστυχώς πήδηξα στο αμάξι – Από αύριο μόνο φραπέ

Λιμενικό και Frontex διέσωσαν 545 μετανάστες ανοιχτά της Γαύδου

Αποθεώθηκε ο Μαζωνάκης στην πρεμιέρα του μετά τις καταγγελίες: «Είμαι ο Γιώργος, ο αληθινός»

Νέα Φιλαδέλφεια: Νεκρός 27χρονος μοτοσυκλετιστής σε σύγκρουση με τρόλεϊ