Άλλο ένα περιστατικό οπαδικής βίας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα... Σήμερα λίγο μετά τις 19:15 περίπου 100 άτομα επιτέθηκαν σε σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες τα 100 άτομα αυτά ήταν ντυμένα στα μαύρα και φορούσαν κουκούλες και κράνη. Έφτασαν έξω από το κτίριο στην Θησέως και φωνάζοντας συνθήματα κατά του Ολυμπιακού άρχισαν να πετούν μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα.



Σύμφωνα με την Αστυνομία κάποια από τα άτομα αυτά συγκεντρώθηκαν στο κλειστό της Καλλιθέας στο οποίο ήταν σε εξέλιξη το παιχνίδι βόλεϊ του Εθνικού με τον Παναθηναϊκό και έφτασαν έξω από το σύνδεσμο των ερυθρολεύκων. Μαζί τους ενώθηκε άλλη μια ομάδα ατόμων που έφτασαν από την άλλη πλευρά της Θησέως.



Η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν έγκαιρή. Οι άγνωστοι αντιλήφθηκαν γρήγορα την παρουσία των ΜΑΤ και πρόλαβαν να τραπούν σε φυγή .

Η κυκλοφορία στους δρόμους διεκόπη και η αστυνομία βρίσκεται επί τόπου για να βρει περισσότερα στοιχεία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν υπάρξει υλικές ζημιές σε δύο αυτοκίνητα που ήταν στην περιοχή.









Ρεπορτάζ: Στέφανος Κλιάφας

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γεωργιάδης: «Στο χειρουργείο ο ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ - Επιστρέφουν αύριο οι άλλοι δύο τραυματίες»

Ρουμανία: Το βουβό μνημείο στο σημείο του πολύνεκρου τροχαίου με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Δίκη για το Μάτι: Απόρριψη των αιτήσεων αναίρεσης ζητά η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου

Αύριο η μεταφορά των σορών των 7 φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Ελλάδα

Δικηγόρος της εταιρείας ενοικίασης του μοιραίου βαν: Είχαν δηλωθεί 2 οδηγοί - Τι είπε για το σύστημα υποβοήθησης λωρίδας

Πορτογαλία: Τουλάχιστον 4 νεκροί εξαιτίας της καταγίδας Kristin

Δυστύχημα στη Ρουμανία: «Θρηνώ τους φίλους μου, ήμασταν σαν αδέρφια» - Η μαρτυρία επιζώντα

Γεωργιάδης: «Οι 3 τραυματίες θα μεταφερθούν αύριο με αεροπλάνο στη Θεσσαλονίκη»

Βρούτσης για το δυστύχημα οπαδών του ΠΑΟΚ: «Θα στηρίξουμε τη διακοπή αθλητικών δραστηριοτήτων»

Αντιπροσωπεία του Άρη στην Τούμπα, άφησε λουλούδια στη μνήμη των αδικοχαμένων φίλων του ΠΑΟΚ