Πρόεδρος Εφετών στα Διοικητικά Δικαστήρια είναι το μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου, που βρήκε σπασμένο το αυτοκίνητό του το βράδυ της Τετάρτης (11/11), όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Άρης Ασβεστάς, ο οποίος μετέφερε στους 94,6 λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση.

Όπως είπε, λοιπόν, αρχικά «η σύζυγος του δικαστή, πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητο, βρήκε καρφωμένο ένα αντικείμενο στο παρμπρίζ. Κάτι μεταλλικό, βαρύ». Και πρόσθεσε, εξηγώντας πώς ανέλαβε την υπόθεση το Α.Τ. Ψυχικού και όχι η Αθλητική Βία: «Στην αρχή και αφού κλήθηκε η αστυνομία, εμφανίστηκε η Αθλητική Βία στο συμβάν. Ο ίδιος ο δικαστής, όμως, δεν συνέδεσε, ούτε δήλωσε την αθλητική του ιδιότητα, ενώ είπε στους αστυνομικούς ότι δεν δέχεται απειλές και μετά από όλα αυτά η Αθλητική Βία ανέθεσε την υπόθεση στο Α.Τ. Ψυχικού».

Σε ό,τι έχει να κάνει με την αντίδραση από πλευράς ΕΠΟ, ο Άρης Ασβεστάς σημείωσε: «Υπήρχε σωρεία δημοσιευμάτων, που συνέδεαν με την επίθεση υποθέσεις, που εξετάζει το Διαιτητικό Δικαστήριο και η ΕΠΟ αντέδρασε έτσι γιατί υπήρχε ευθεία σύνδεση, καταδικάζοντας, φυσικά, την επίθεση».

Πρόσθεσε από εκεί και πέρα: «Όταν έχουν υπάρξει τόσοι ξυλοδαρμοί, απόπειρες, φυσικά και υπάρχει ποδοσφαιρικό παρακράτος, υπάρχει ποδοσφαιρική μαφία διαχρονικά και τα προηγούμενα χρόνια ήταν ακόμη χειρότερα τα πράγματα. Έχουν γίνει δεκάδες επιθέσεις σε δημοσιογράφους, διαιτητές. Και η Αθλητική Βία δεν φημίζεται για την επιτυχία της. Ποια υπόθεση έχει διαλευκάνει; Πέρα από τα social media, για να αποτραπεί κάποιο ραντεβού θανάτου, δεν έχει διαλευκάνει καμία υπόθεση».

Τέλος, για τις κάμερες και το ενδεχόμενο να ρίξουν «φως» στην υπόθεση, θύμισε: «Στην επίθεση στον Τζήλο, τέσσερις φαίνονται από κάμερες, συν οι όποιοι ηθικοί αυτουργοί και διώχθηκαν δύο. Ο ένας είναι στο εξωτερικό, δεν τον έπιασαν ποτέ»…

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Άρης Ασβεστάς στον bwinΣΠΟΡ FM:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Με φόρα από την κορυφή της Ευρώπης, η Κ19 του Ολυμπιακού θριάμβευσε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

«Όλες απαντάμε αν αγγίξεις μία»: Το συγκλονιστικό μήνυμα κατά της βίας των γυναικών στα γήπεδα της Α' Εθνικής

ΕΠΟ: Στις 28/6 η ΓΣ με θέμα τις εκλογές για τον νέο πρόεδρο

Συλαϊδόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM: «Θέλουμε να χτίσουμε δυναστεία - Από τις καλύτερες ομάδες στην ιστορία της Ελλάδας»

Εξώδικο 24 πρώην ποδοσφαιριστών στην ΕΠΟ: «Να μην αδειοδοτηθούν ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ, και άλλες 7 ΠΑΕ»

Ανακοίνωση του Αστέρα στο ημίχρονο του αγώνα με ΑΕΚ: «Ακόμη ένα ανύπαρκτο πέναλτι»

Εθνική: Η νέα διοίκηση αποφασίζει για προπονητή, με Παπαδόπουλο στον πάγκο κόντρα στη Γερμανία

Τριανταφυλλόπουλος: «Θλιβερό να διαδραματίζονται τέτοιες καταστάσεις ενώ χθες η Κ19 του Ολυμπιακού πήρε το Youth League»

Παναγόπουλος: «Αυστηρός ο πειθαρχικός κώδικας αν αποδειχθεί η σύνδεση του Ολυμπιακού με την εγκληματική οργάνωση»

Χαράλαμπος Κωστούλας: «Θα έχουμε να το λέμε για όλη μας τη ζωή με τον αδερφό μου»