Αιχμές από τον ΣΥΡΙΖΑ και καρφιά εναντίον του υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με αφορμή την Γ’ Εθνική.

Ο τομεάρχης Αθλητισμού και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Προοδευτική Συμμαχία, Θάνος Μωραΐτης τονίζει πως πλέον έπεσαν οι μάσκες.

Αναλυτικά η δήλωση

«Ενώ ο αθλητισμός επί 11 μήνες έχει "κατεβάσει ρολά" και από τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα μόνο η Super League εξελίσσεται κανονικά, o Yφ. Αθλητισμού, κ. Αυγενάκης, επιχειρώντας σήμερα να διαψεύσει μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας - που δήλωσε ότι δεν έχει κατατεθεί αίτημα για επανεκκίνηση των προπονήσεων της Γ' Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου - εκτέθηκε για πολλοστή φορά. Παραδέχτηκε ευθέως ότι μόλις στις 13 Ιανουαρίου υπέβαλε για πρώτη φορά αίτημα στη σχετική επιτροπή για επανέναρξη των προπονήσεων και της Γ΄ Εθνικής.

Από τον Αύγουστο η αθλητική κοινότητα ζητά την επανεκκίνηση του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα, με αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Λαμβάνει όμως επί μήνες την άρνηση του κ. Αυγενάκη που ναι μεν εμφανιζόταν να νοιάζεται για την επανεκκίνηση, σκόνταφτε δε, όπως έλεγε, στην άρνηση των «ειδικών».

Αποδεικνύεται περίτρανα η πραγματικότητα. Ενώ επί μήνες παρουσιάζονταν ότι ήθελαν να ανοίξουν τον αθλητισμό, στην πραγματικότητα αδιαφορούσαν. Κωλυσιεργούσαν αδικαιολόγητα εμπαίζοντας τους ανθρώπους του. Και σε αυτό τον τομέα δεν είχαν από την αρχή κανένα απολύτως σχέδιο. Οι μάσκες, όμως, έπεσαν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κλείδωσαν» τα μπαράζ ανόδου και οι υποβιβασμοί - Όλα τα δεδομένα

Γ' Εθνική: Σκόνταψε ο Παναιγιάλειος και προσπέρασε η Ζάκυνθος - Πήρε το ντέρμπι η Ξάνθη, ματσάρα… πόλο στον 3ο όμιλο

Πανηγύρισε την κούπα στη Ρόδο ο Άρης Πετρούπολης!

Εικόνες Αποκάλυψης στο Γιούχτας-Χαϊδάρι και καταγγελία της αθηναϊκής ομάδας για αλλοίωση αποτελέσματος!

Λύγισε τον Πύργο και έβαλε φωτιά ο Παναιγιάλειος - Τα αποτελέσματα της Γ’ Εθνικής

Γ' Εθνική: Απώλεια βαθμών για τον Πύργο, πλησίασε στην κορυφή ο Παναιγιάλειος - Στην τρίτη φάση ο Απόλλων Καλαμαριάς

Ο Ιωνικός στηρίζει χρηματικά τις οικογένειες φίλων του που βρίσκονται στη φυλακή

Γ' Εθνική: Νικηφόρα πρεμιέρα στα Playoffs για Εθνικό, Απόλλων Καλαμαριάς και Πανθρακικό

Το μεγάλο παζλ της Κρήτης: Πως εξελίσσεται η δημιουργία του Κρητικού ομίλου στη νέα Γ' Εθνική

Γ' Εθνική: Η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση