Κατά του Λευτέρη Αυγενάκη εξαπολύει επίθεση η Original με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Αφορμή αποτελεί το θέμα που προέκυψε με τις εκλογές της ΕΠΟ και τη στάση του υφυπουργού η οποία έχει προκαλέσει μεγάλο εκνευρισμό στην ΑΕΚ...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Original 21 αναφέρει:

«ΑΝΤΡΑΣ ΛΟΓΑΤΑΙ Μ' ΆΝΤΡΕΙΑ... ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΖΕΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝΕ ΛΕΡΩΝΕΙ...

Κάποιοι εκμεταλευόμενοι την πανδημία και ότι το βάρος του κόσμου έχει πέσει στην ενημέρωση για αυτήν, βρίσκουν το χώρο και το χρόνο να καταλύουν πράγματα και καταστάσεις σε όλους τους τομείς και νταβατζηλίκι να περνούν ευνοϊκές προς συγκεκριμένες πλευρές ρυθμίσεις!

Σε αυτό το πλαίσιο δεν θα μπορούσε να ξέφευγε το δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο... Μπροστάρης ξανά σε αυτή την φαρσοκωμωδία ο νυν υφυπουργός και μόνο κατ' όνομα Κρητικός Αυγενάκης!

Αφού καταρχάς ετσιθελικά έσωσε τον ένα γαύρο, τώρα σιγοντάρει τον άλλο και αναβάλει τις εκλογές της Ε.Π.Ο, με ύπουλους και εκ του πονηρού τρόπους, μη τηρώντας την συμφωνία του Ιανουαρίου!
Αυγενάκη το ότι δεν είσαι αυθεντικός Κρητικός το αποδεικνύει το γεγονός πως στο νησί η ντομπροσύνη και η παλικαριά είναι αξίες αδιαπραγμάτευτες και οι πιέσεις μπροστά στο τίμιο και το ηθικό δεν περνούν, αφού οι ντόπιοι δεν λυγίζουν και στέκονται δυνατοί μπρος στο καθήκον! Εσύ αυτές τις αξίες δεν τις κατέχεις, οπότε δεν μπορείς να λογίζεσαι μέρος του τόπου αυτού.

Στη μεγαλόνησο οι σταγόνες που θα έρχονται στο λερωμένο ήδη μέτωπο σου δεν θα είναι από την βροχή... Αυτό είναι δεδομένο... Απλά επιπλέον να ξέρεις ότι είσαι ανεπιθύμητος από άκρη σε άκρη της κιτρινόμαυρης Κρήτης αλλά και σε ολόκληρη την ΑΕΚτζήδικη οικουμένη, σε όλη την ΑΕΚτζήδικη Γη!

Γιατί εμείς που έχουμε στο DNA μας την λεβεντοσύνη της προσφυγιάς, αποκηρύσσουμε μετά βδελυγμίας δόλιες μεθόδους σαν κι αυτές και κατά συνέπεια τους δημιουργούς τέτοιων καταστάσεων! Είσαι υπάλληλος! Είσαι η ντροπή της Κρητης!»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ανάρτηση-απολογισμός του Ποντένσε: «Σίγουρα δεν ήταν η σεζόν που θέλαμε, ειδικά για εμένα»

Η απάντηση Ζήκου σε Καραπαπά για το σύνθημα των οπαδών της ΑΕΚ στον Μεντιλίμπαρ

Σουργιάς: «Έκπληξη οι αποχωρήσεις Λαμπρόπουλου και Νέιρα - Τι ακολουθεί στον ΟΦΗ με τα 5 ακόμα συμβόλαια που λήγουν»

Τσακίρης: «Υπάρχει κρούση, όχι πρόταση για Περέιρα - Θέλει να ξέρει για το μέλλον του, πριν φύγει από την Αθήνα»

Τσανάκας: «Φαίνεται πως πάμε σε καλοκαίρι με αλλαγές για τον Ολυμπιακό»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν υπάρχει θέμα Σαββίδη για απομάκρυνση Λουτσέσκου, αλλά…» - Τι είπε για Γιαννούλη

Δεσύλλας: «Σε καλό επίπεδο οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με Νέστρουπ, ξεκαθαρίζει μέσα στην εβδομάδα το θέμα»

Το σόου Ηλιόπουλου, ο στρατιώτης Βίντα και η στέψη: Η πρωταθληματική παρακάμερα από την απονομή της ΑΕΚ!

Πετράκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Να μείνουν Μεντιλίμπαρ και Λουτσέσκου»

Βαρούχας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Να μην ξανασφυρίξει και να πάει φυλακή»

TAGS: A.E.K.