Από το «μικροσκόπιο» (και) της UEFA πέρασε το Παγκρήτιο πριν σφραγιστεί και επίσημα ότι θα γίνει η έδρα της Εθνικής.

Αξιωματούχος της διεθνούς ομοσπονδίας από την Ιρλανδία βρέθηκε την Τρίτη στο στάδιο ώστε να επιθεωρήσει την κατάστασή του.

Επιβεβαιώθηκε λοιπόν ότι δεν τίθεται κάποιο σοβαρό ζήτημα και ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δοθούν εκεί τουλάχιστον τα δυο πρώτα ματς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος για τα προκριματικά του Euro.

Για να συμβεί βέβαια αυτό θα πρέπει να τοποθετηθεί νέο σκέπαστρο στην πλευρά των επίσημων και των δημοσιογραφικών, με το κόστος του έργου να μην ξεπερνά τις 100.000 ευρώ και τον σχετικό διαγωνισμό να προχωρά άμεσα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η άλωση της Μασσαλίας, η αντίδραση του Παναθηναϊκού και ο γενναίος ΟΦΗ: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ιστορική επιστροφή της Ελλάδας στη 10η θέση της UEFA μετά από 14 χρόνια και 8η στην ευρωπαϊκή συγκομιδή της σεζόν!

Βαθμολογία UEFA: Στη 10η θέση η Ελλάδα - Πώς διαμορφώθηκε η διαφορά από Τσεχία και Πολωνία!

Ο Καρέτσας… ψηφίζει ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία: Οι γρήγορες απαντήσεις σε πέντε διλήμματα

Βαθμολογία UEFA: Η ΑΕΚ έχασε την πρώτη ευκαιρία να φέρει την Ελλάδα στην 10η θέση

Τι υποστήριξαν Βόλος-Πανσερραϊκός για τη «χειραγώγηση» αγώνων: «Ο Σούντγκρεν μίλησε σαν... μεθυσμένος»

Αποθέωσε την Κ19 της ΑΕΚ ο Ηλιόπουλος: «Είστε μάγκες, ελάτε πίσω με ψηλά το κεφάλι για τις επόμενες κατακτήσεις»

Η ΑΕΚ συνεχίζει να γράφει ιστορία καθαρίζοντας τη Σαχτάρ για το πρώτο της τρίποντο στο Youth League

Σαχτάρ Κ19-ΑΕΚ Κ19: Με σπασμένα τα φρένα στην Ελλάδα, η Ένωση ψάχνει το πρώτο της τρίποντο στο Youth League

Τέλος το όνειρο του Μουντιάλ για την Εθνική Γυναικών, που υπέκυψε στην ανωτερότητα της Αγγλίας