Με μία είδηση και αρκετές αναμενόμενες κινήσεις-αποφάσεις πραγματοποιήθηκε σήμερα η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Ολυμπιακός στα γραφεία του συλλόγου στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Εκτός από την μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. στο οποίο δεν μετέχει ο Σωκράτης Κόκκαλης, που είχε υποβάλει την παραίτησή του.

Παράλληλα, ο μέχρι πρότινος Αντιπρόεδρος, Σάββας Θεοδωρίδης, θα έχει πλέον τον τιμητικό τίτλο του Επίτιμου προέδρου της ΠΑΕ. Επίσης ο κ. Αγραφιώτης αντικαθιστά τον κ. Παύλου στην θέση του διευθύνοντα συμβούλου.

Αναλυτικά, οι αποφάσεις της Γ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

1. Εγκρίθηκαν οι Ετήσιες Εταιρικές και Ενοποιημένες Χρηματοοικονομικές Καταστάσεις της εταιρικής χρήσης 1/7/2017 – 30/6/2018.

2. Εκλέχθηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Μώραλης Ιωάννης - Πρόεδρος
Κουντούρης Μιχαήλ - Α’ Αντιπρόεδρος
Αγραφιώτης Δημήτριος - Β’ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
Μπαταγιάννης Ευάγγελος - Γ’ Αντιπρόεδρος
Βρέντζος Ιωάννης - Μέλος
Θεοδωρακάκης Λεωνίδας - Μέλος
Μπαρμπής Κωνσταντίνος - Μέλος
Μηστριώτης Χρήστος - Μέλος
Νασίκας Ανδρέας - Μέλος
Παύλου Γεώργιος - Μέλος

3. Αποφασίσθηκε η μείωση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά το ποσό των 60.000.000 ευρώ με συμψηφισμό ισόποσων σωρευμένων ζημιών αυτής (ήτοι μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας από το ποσό των 65.430.000 ευρώ, στο οποίο ανέρχεται σήμερα, στο ποσό των 5.430.000 ευρώ) με σκοπό την αποκατάσταση του λόγου ιδίων κεφαλαίων και μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, σε συμμόρφωση με τις κείμενες διατάξεις, μέσω της ακύρωσης 150.000.000 ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας 0,40 ευρώ εκάστη (ήτοι από 163.575.000 ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 0,40 ευρώ σε 13.575.000 ονομαστικές μετοχές ονομαστικής αξίας 0,40 ευρώ) κατά το λόγο συμμετοχής εκάστου μετόχου.

4. Η Γενική Συνέλευση των μετόχων αποφάσισε, ομοφώνως, αναγνωρίζοντας την προσφορά του στον Σύλλογο, να απονείμει στον Σάββα Θεοδωρίδη τον τιμητικό τίτλο του Επίτιμου Προέδρου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»