Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου, στη διάρκεια αστυνομικής έρευνας, δύο άνδρες ηλικίας 69 και 39 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, σε υπαίθριους χώρους απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών, στα σπίτια τους, αλλά και σε ποιμνιοστάσια ιδιοκτησίας τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 27 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 4 κιλά και 691 γραμμάρια κάνναβης.

Επιπλέον, μεταξύ των κατασχεθέντων υπήρχαν δύο πολεμικά τυφέκια τύπου Kalasnikov, μια αμυντική χειροβομβίδα, 15,3 γραμμάρια κοκαΐνης, δύο πιστόλια με τους γεμιστήρες τους, χίλια πενήντα φυσίγγια, και δύο κυνηγετικά όπλα. Επίσης, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 6.625 ευρώ, ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, τρία Ι.Χ.Φ και ένα Ι.Χ.Ε.αυτοκίνητο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αναταραχές στη Γαλλία: Ολοκληρωτική καταστροφή στο ιστορικό δημαρχείο της Λιμόζ – Κατέρρευσε η στέγη και το καμπαναριό

Μαχαίρωμα μεταξύ ανηλίκων στην Πάτρα – Τραυματίστηκε 15χρονος

Γαλλία: Στους δρόμους χιλιάδες διαδηλωτές, συγκρούσεις με την αστυνομία - Στις φλόγες τουριστικό γραφείο στη Λυών

Γαλλία: Μέρα δοκιμασίας και σύγκλισης «οργής»: Η χώρα κατεβαίνει στους δρόμους

«Ιστορική στιγμή»: Η Μόσχα πανηγυρίζει για την αναστολή των κυρώσεων από τον Τραμπ

Αποκλειστικό ΣΚΑΪ: Αστυνομικός πέταξε τον εξοπλισμό του για να διαπληκτιστεί με πολίτη – Βίντεο

Αλτσχάιμερ: Οι νέες θεραπείες έφτασαν στην Ελλάδα - Ποιοι μπορούν να τις λάβουν και σε ποια νοσοκομεία

Νέο «δώρο» Τραμπ στον Πούτιν: Ακυρώνει στο παρά πέντε κυρώσεις του νόμου Γκράχαμ κατά της Ρωσίας

Ο Τραμπ ήθελε ωκεανό στο όνομά του, αλλά η Google του τα έκανε… θάλασσα

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 17 Οκτωβρίου