Στην αντεπίθεση εναντίον του Νίκου Βακάλη πέρασε η ΕΠΟ.

Με ανακοίνωσή της σε μνημειώδες -για ομοσπονδία- ύφος, διαψεύδει κατηγορηματικά τις καταγγελίες του προέδρου της ΕΠΣ Σάμου για συνθήκες τρομοκρατίας στο ΔΣ της περασμένης Δευτέρας.

Αφού τις χαρακτηρίζει λοιπόν «κατευθυνόμενες φαντασιώσεις», εκτοξεύει αιχμές, ειρωνείες και υπονοούμενα.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Για την πλάκα της υπόθεσης:

Η ικανότητα διακρίβωσης των διαφορών του “χτιστού” από τον “φουσκωτό” αποκτήθηκε, προφανώς, από τον κ. Βακάλη μετά από τα εντατικά μαθήματα που του έκαναν οι φίλοι του για τους “αγνούς εραστές του αθλήματος” στις εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου, της Ε.Π.Σ. Χανίων, αλλά και στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας. Έτσι εξηγείται η ικανότητά του να διακρίνει την ειδοποιό διαφορά.

Ο κ. Βακάλης ξεκίνησε από τη Σάμο με έξοδα της Ε.Π.Ο., χωρίς να ειδοποιήσει κανένα ότι δεν θα παραστεί στη συνεδρίαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο., ώστε να μην εκδοθούν αεροπορικά εισιτήρια από την Ομοσπονδία.

Αν ήθελε να έρθει στην Αθήνα για να αποκτήσει πτυχίο “καταμετρητή εισερχομένων” ας είχε την προνοητικότητα να πληρώσει μόνος του τα εισιτήρια του και όχι να παριστάνει εκ των υστέρων και εκ του ασφαλούς τον μεγαλόψυχο.

Σοβαρά τώρα:

Περίπτωση ύπαρξης “χτιστών” και “φουσκωτών” στον περιβάλλοντα χώρο των γραφείων της Ε.Π.Ο. ούτε υπήρξε ούτε πρόκειται να υπάρξει. Οι κατευθυνόμενες φαντασιώσεις του κ. Βακάλη δεν έχουν καμία βάση και βεβαίως δεν πείθουν κανένα, ειδικά από την ώρα, που σε όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στο χώρο των γραφείων της Ε.Π.Ο. δεν ήταν μόνος, ούτε αυτός που “έβλεπε” και οι άλλοι ήταν “τυφλοί”.

Η Ομοσπονδία δεν πρόκειται ποτέ να φεισθεί ενεργειών για να προστατεύσει τα μέλη της Ε.Ε., τους προέδρους και τα μέλη των επιτροπών, τους υπαλλήλους της και κάθε παρόντα με οποιαδήποτε επίσημη ιδιότητα στο χώρο της, ούτε πρόκειται να επιτρέψει να γίνει ο χώρος της αρένα, όπου θα μάχονται “μηχανοκίνητα τάγματα”, που υπακούουν τυφλά στους εξυγιαντές του ποδοσφαίρου.

Ούτε είναι διατεθειμένη να βρεθεί στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να διαβάζει μετά τις “επισκέψεις αβροφροσύνης των αγανακτισμένων με τα κράνη” τις ανακοινώσεις “συμπαράστασης” του κ. Κοντονή.

Γι αυτό απευθύνθηκε επίσημα στην Ελληνική Αστυνομία, η οποία ήταν παρούσα, έλεγχε απολύτως το χώρο και τα πρόσωπα και είχε την αποκλειστική ευθύνη για την τήρηση της τάξης.

Στο δια ταύτα:

Κύριε Βακάλη ευχαριστούμε θερμά για την “αγωνία σας” σχετικά με τα έξοδα που κάνει η Ε.Π.Ο. Μας έλειπε μια τέτοια “αυθεντική αγωνία”, ειδικά από κάποιον που έχει ειδικευθεί στο επάγγελμα του “αγανα-κτισμένου”.

Σας περιμένουμε στις δύο προσεχείς Γενικές Συνελεύσεις να εμφανιστείτε και να διεκδικήσετε, εσείς ο αυθεντικός δημοκράτης και υπερασπιστής της “καθαρότητας” και η παρέα σας, τη νίκη και τον θρίαμβο της εξυγίανσης.

Έχετε τα κότσια να το κάνετε, χωρίς να κρύβεστε πίσω από νομικίστικες ανακαλύψεις ή μήπως σας αρκεί ο τίτλος “καταμετρητής του Θωμά;”

Υ.Γ. Για τον πρώην αξιωματούχο, στον οποίο αναφέρεστε και τον συνδέετε με μια συγκεκριμένη απόφαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο., θα σας θυμίσουμε, απλώς, ότι είναι αυτός που σας πήρε από το χέρι “και σας έκανε νοματαίο” για να εισπράξει από εσάς την ευγνωμοσύνη του φιδιού».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εικόνες διάλυσης στην Κοζάνη, οι παίκτες αποχώρησαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 0-8 και τον πρόεδρο να τους επιτίθεται!

Πέρασε από την Κρήτη με μια ντουζίνα γκολ και συνεχίζει αήττητος ο Ολυμπιακός!

Νίκησαν άνετα και παρέμειναν στην κορυφή ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης, απόδραση από την Αγιά Παρασκευή για την ΑΕΚ

3Χ3 με πεντάρα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο γυναικών!

Τρομερή σουτάρα της Κανέλλου και προβάδισμα τριών γκολ για τον Παναθηναϊκό!

Προβάδισμα νίκης για τον Παναθηναϊκό στα Γρεβενά με δύο γκολ της Τζούρτζεβιτς

Η άλωση της Μασσαλίας, η αντίδραση του Παναθηναϊκού και ο γενναίος ΟΦΗ: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ιστορική επιστροφή της Ελλάδας στη 10η θέση της UEFA μετά από 14 χρόνια και 8η στην ευρωπαϊκή συγκομιδή της σεζόν!

Βαθμολογία UEFA: Στη 10η θέση η Ελλάδα - Πώς διαμορφώθηκε η διαφορά από Τσεχία και Πολωνία!

Ο Καρέτσας… ψηφίζει ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία: Οι γρήγορες απαντήσεις σε πέντε διλήμματα