Στο τιμόνι των Χανίων ο Νίκος Παντέλης. Ο κρητικός σύλλογος ανακοίνωσε την πρόσληψη του πολύπειρου τεχνικού, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στο προσεχές ματς με τον Παναιγιάλειο. Μέχρι πρότινος ο 57χρονος κόουτς βρισκόταν στον πάγκο του Φωστήρα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα συνέντευξη τύπου του Αντιπροέδρου και Διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ κ. Σωτήρη Μαυρονάσιου στην οποία κύριο θέμα της ήταν η παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας μας κ. Νίκο Παντέλη.

Για λόγους υγείας, ο κος Νίκος Παντέλης δεν κατέστει δυνατό να παρευρίσκεται σήμερα στα Χανιά και ως εκ τούτου η συνέντευξη θα δοθεί την Τρίτη 28/2/2017 στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο νέος προπονητής της ομάδας θα καθίσει κανονικά στον πάγκο στο παιχνίδι της Κυριακής 26/2/2017 στο ΜΑΛΕΜΕ με τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»

Βοσνιάδης: «Για να πετύχεις χρειάζεται ικανή διοίκηση και πρόεδρος - Μακάρι να περνάμε τις χρονιές με επιτυχία»

Super League 2: Οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των playoffs/playouts

Κάλεσμα Ρούπτσου σε επενδυτές για τον Πανιώνιο: «Όποιος μπορεί να δώσει μεγαλύτερο όραμα, είμαστε εδώ»