Τα τυπικά έχουν απομείνει για την επισημοποίηση της συμφωνίας του Σάκη Τσιώλη με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως φάνηκε και από τις χθεσινές δηλώσεις του Καρδιτσιώτη τεχνικού στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Η υπόθεση του 54χρουνου προπονητή ήταν εξ’ αρχής δύσκολο και ο λόγος δεν ήταν το οικονομικό. Αν και το κασέ του Τσιώλη είναι αρκετά υψηλό, ο Γιώργος Χριστοβασίλης κατάφερε να τον πείσει να αναλάβει τους Ηπειρώτες και όλα βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο.

Οι δύο άνδρες, συζητώντας το ενδεχόμενο της συνεργασίας, ο Καρδιτσιώτης τεχνικός εντυπωσίασε τον πρόεδρο της ΠΑΕ με την άποψη που έχει για το ρόστερ και για τους στόχους, λέγοντας πως η έξοδος στην Ευρώπη είναι κάτι που μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

«Παίκτες σαν τον Ντε Βινσέντι, τον Τσάβες και τον Ιλιτς δεν υπάρχουν σε καμία άλλη ομάδα. Αν δεν βάλει ο ΠΑΣ στόχο την πρώτη πεντάδα, με το υλικό που διαθέτει, τότε ποιος θα το κάνει; Γνωρίζω πολύ καλά το ρόστερ, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και ίσως να μη χρειαστούν καν μεταγραφές τον Ιανουάριο», είπε μεταξύ άλλων ο Τσιώλης στον Χριστοβασίλη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: ΠΑΣ