Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει το Κύπελλο Ελλάδος στο μπάσκετ γυναικών και στο Allwyn Final 4, αντιμετωπίζοντας τον Πρωτέα Βούλας (16:30, 27/3, ΔΑΚ Ελευθερούπολης) στα ημιτελικά!

Η Σελέν Ερντέμ έκανε δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης, τονίζοντας το πόσο πολύ δούλεψε η ομάδα της για να φτάσει ως εδώ και τονίζοντας το τι θα πρέπει να προσέξυν οι παίκτριές της κόντρα στον Πρωτέα.

«Πρώτα απ’ όλα είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού είχαμε πει ότι συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Έχουμε στοχεύσει σε κάποια πράγματα που κάνει καλά ο Πρωτέας Βούλας. Αν ακολουθήσουμε το πλάνο πιστεύω ότι θα είμαστε στον τελικό και από εκεί και πέρα θα δούμε το πλάνο μας για το ματς της Κυριακής. Θα πρέπει να μην έχουμε άγχος, ξέρουμε τις επιθετικές αρετές του Πρωτέα Βούλας και πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και τα ριμπάουντ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δηλώσεις έκανε και η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, αναφέροντας: «Ξεκάθαρος στόχος του Παναθηναϊκού είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Για να συμβεί αυτό πρέπει να περάσουμε το δύσκολο εμπόδιο του Πρωτέα Βούλας. Είναι μια ομάδα πολύ ικανή και επικίνδυνη, έχουν έναν εξαιρετικό προπονητή και διαβάζουν το παιχνίδι του αντιπάλου. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί εξαιρετικά. Βρισκόμαστε σε πολύ καλό σωματικό και πνευματικό επίπεδο από άποψη ετοιμότητας και αύριο θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό. Όλα αυτά τα παιχνίδια είναι κλειστά λόγω της πίεσης και του νοκ άουτ χαρακτήρα που έχουν και όλοι θέλουμε το αποτέλεσμα, γιατί δεν υπάρχει το περιθώριο του λάθους. Εμείς πρέπει να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό και να μην αφήσουμε τον Πρωτέα Βούλας να κάνει το παιχνίδι του. Από εκεί και πέρα εμείς πρέπει να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Να ελέγξουμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ και να παίξουμε το παιχνίδι που παίζουμε ως Παναθηναϊκός».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube