Ερευνα σε αγώνες της Premier League της Ουγκάντα οι οποίοι έχουν χαρακτηριστεί ύποπτοι χειραγώγησης διέταξε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας (FUFA), Μόσες Μαγκόγκο.

Μάλιστα, στην πρωτοβουλία του Μαγκόγκο θα συνεισφέρει και ο εκπρόσωπος της Ενωσης του ομάδων που εδρεύουν στην πόλη Τζίντζα στη ΓΣ της ομοσπονδίας, Φαϊσάλ Μουχαμάντ, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι θα προσκομίσει ότι στοιχεία έχει για εμπλοκή ποδοσφαιριστών, διαιτητών και παρατηρητών αγώνων σε χειραγώγηση αγώνων.

"Είχα ακούσει διάφορα, όμως κατάλαβα πολλά περισσότερα, όταν είδα σε αγώνα να προστίθεται στις καθυστερήσεις δέκα λεπτά χωρίς λόγο. Εχω στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν για ποιο λόγο αρκετοί στοιχηματίζουν στο πρωτάθλημα της Ουγκάντα.

Ικετεύω όλες τις αρμόδιες επιτροπές που θα πραγματοποιήσουν την έρευνα να κάνουν τα πάντα για να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να τιμωρηθούν οι ένοχοι", δήλωσε για το θέμα ο Μουχαμάντ.

Υπενθυμίζεται ότι η FUFA τιμώρησε με αποκλεισμό από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για οκτώ μήνες τον προπονητή Σαμ Σιμπούα για δωροδοκία διαιτητών.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εκτός αποστολής της Γκιόρ ο Βιτάλις που κλείνει στην ΑΕΚ

Μπόκα Τζούνιορς: Προτάθηκε ο Μάουρο Ικάρντι, αλλά περιμένει την Ευρώπη

Πώς ο Τζάνι Ινφαντίνο έστησε το μεγάλο «ξεπούλημα» του Μουντιάλ και παγίδευσε τον εαυτό του

Ισοπαλία για Ίντερ Μαϊάμι στην επιστροφή Μέσι με γκολάρες από Άλεν και Σουάρες!

Μπιέλ άνοιξε το σκορ, αλλά ο Λεβαντόφσκι «υπέγραψε» την ανατροπή με δύο γκολ

Η σοκαριστική πληγή στο πόδι του Πινέδα από δολοφονικό μαρκάρισμα αντιπάλου του!

Κάζο για την πρωταθλήτρια στην Ελβετία: Διασύρθηκε με 6-0 στην έδρα της από τη Γιουνγκ Μπόις

Ο Αλμέιδα βάφτισε… φροντιστή τον Λαμέλα για να μπορεί να κάθεται στον πάγκο της Μοντερέι

Το Κατάρ στο πλευρό του Ινφαντίνο: «Στηρίζουμε πλήρως τις προσπάθειες του προέδρου για να αναπτύξει το ποδόσφαιρο»

CONCACAF: «Να ερευνηθεί η διαχείριση της FIFA από τον Ινφαντίνο – Έπαψε να βάζει το ποδόσφαιρο σε προτεραιότητα»!