Ο 36χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ενώ περιεργαζόταν και προσπαθούσε να αφαιρέσει αντικείμενα από αποσκευές, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών για αφαίρεση αντικειμένων και χρηματικών ποσών από αποσκευές ταξιδιωτών σήμερα το πρωί εντοπίστηκε στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης και συνελήφθη ο 36χρονος, ο οποίος είχε πρόσβαση σε χώρους αποσκευών λόγω θέσης εργασίας.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι από τις αρχές του τρέχοντος έτους διέπραξε πλήθος αντίστοιχων κλοπών.

Οι αστυνομικοί σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο όχημα του συλληφθέντα βρήκαν και κατέσχεσαν 10.050 ευρώ, 391 δολάρια Αμερικής, 12.000 γεν Ιαπωνίας, 100 δολάρια Αυστραλίας 45 λίρες Βρετανίας, 2.910 ρούβλια Ρωσίας, 490 σερβικά δηνάρια, 400 φιορίνια Ουγγαρίας και δύο τραπεζικά βιβλιάρια με καταθέσεις μεγάλου ύψους, όλα προϊόντα κλοπής.

Σε βάρος του 36χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: iefimerida.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρώσοι απήγαγαν 50 Ουκρανούς άμαχους από ένα χωριό στο Σούμι - Αγνοείται η τύχη τους

ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο στόχαστρο ο αγροτοσυνδικαλιστής των Μαλγάρων, Κώστας Ανεστίδης

Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου χτυπήματος στο Ιράν ο αρχηγός IDF

«Θα φας πολύ ξύλο, μπρο»: Σοκάρουν οι διάλογοι του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών σε σχολεία

Κυριακή με ανοιχτά μαγαζιά: Κοσμοπλημμύρα στο κέντρο για τα δώρα των εορτών - Δείτε βίντεο

Λειψυδρία: Πού βρισκόμαστε σήμερα - Πώς προετοιμάζεται η ΕΥΔΑΠ για το επόμενο κρίσιμο διάστημα

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο ανήλικος μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη υπεύθυνη καταστήματος

Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα, ανοίγουν τα διόδια για τις γιορτές - Νέα σύσκεψη σήμερα

Κηφισιά: Χειροπέδες σε δύο άτομα για ένοπλη ληστεία με λεία 180.000 ευρώ - Έχουν συλληφθεί στο παρελθόν 19 φορές

Σκύρος: Μπλακ αουτ σε δεξαμενόπλοιο με 28μελές πλήρωμα - Πλέει ακυβέρνητο