Μόνο στο πρώτο, εντός έδρας παιχνίδι του στη νέα Σούπερ Λίγκα θα στερηθεί τον κόσμο του ο Παναθηναϊκός!

Όπως αποκάλυψε ο Άρης Ασβεστάς στον ΣΠΟΡ FM, η Επιτροπή Εφέσεων έχει αποφασίσει (και θα το ανακοινώσει επισήμως, πιθανότατα, την ερχόμενη Δευτέρα) να μειώνει την ποινή των «πράσινων», για τις κεκλεισμένων των θυρών αναμετρήσεις, που τους είχε επιβάλλει το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Λίγκας, από δύο παιχνίδια σε ένα! Μιλάμε, φυσικά, πάντα για την τιμωρία των «πράσινων», έπειτα από όσα έγιναν στη Λεωφόρο, στο ματς του πρώτου γύρου των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ, και οδήγησαν σε αναβολή την αναμέτρηση.

Παράλληλα, όμως, η Εφέσεων -φέρεται πως- διατήρησε την ποινή αφαίρεσης βαθμών από το «τριφύλλι». Δηλαδή, το -3 από τα πλέι οφ της σεζόν που ολοκληρώθηκε και το -2 της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, καθώς και το πρόστιμο των 41.500 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ, η Εφέσεων δικαίωσε τον «δικέφαλο του βορρά», καθώς κατοχυρώνει αμετάκλητα τον συγκεκριμένο αγώνα υπέρ του, με σκορ 3-0.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Το αύριο του Ατρόμητου μαζί με το σήμερα»: Με την... αύρα της πρώτης ομάδας η κοπή πίτας των Ακαδημιών

Προπονήθηκε ο Πιρόλα - Έτοιμος για Λεβερκούζεν, ίσως και αποστολή στη Λιβαδειά!

Ηλιόπουλος: «Θα σας πω ενδεικτικά 30 ντροπές στο ελληνικό ποδόσφαιρο» - Αναλυτικά η απολογία του στην ΕΠΟ

Ηλιόπουλος: «Την άλλη φορά που θα είμαι εγκαλούμενος θα μιλήσουμε και για τους άλλους Γιαννάκηδες»!

Οργή Ηλιόπουλου: «Αδιανόητο να λένε ότι έφτυσα τον Μεντιλίμπαρ - Έχω κάνει μήνυση, ντροπή»!

Απολογία Ηλιόπουλου: «Η ντροπή είναι παντού στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Ο Μάκελι είχε αυτοπροταθεί, είναι σκάνδαλο»!

Τσακίρης: «Η ΑΕΚ μπορεί να εκμεταλλευτεί την κούραση που θα έχει ο ΠΑΟΚ»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός εδώ και τρεις μήνες δεν έχει μαζί το βασικό του δίδυμο στα στόπερ»

Σταματέλος: «Να μείνει για πολλά χρόνια ακόμη ο Μεντιλίμπαρ - Βλέπει Λεβερκούζεν ο Πιρόλα»

Χάρης Δούκας: «Το γήπεδο του Παναθηναϊκού προχωρά με βάση τα χρονοδιαγράμματα»