Στην αποστολή της Δανίας για τα φιλικά με την Ολλανδία στο Άμστερνταμ και τη Σερβία στο Πάρκεν της Κοπεγχάγης στα τέλη του μήνα κλήθηκε ο Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο μέσος της Μπρέντφορντ επιστρέφει με το εθνόσημο εννιά μήνες μετά την ανακοπή καρδιάς που υπέστη στον αγώνα με τη Φινλανδία στις 12 Ιουνίου για το Euro.

Ο 30χρονος άσος βγήκε νικητής και έχοντας πλέον εμφυτευμένο απινιδωτή έχει επιστρέψει στα γήπεδα. Από τις 31 Ιανουαρίου είναι ξανά ενεργός, 26 μέρες μετά έκανε το ντεμπούτο του, ενώ μετρά ήδη τρεις συμμετοχές στην Premier League παίζοντας σε όλο το 90λεπτο στα δύο τελευταία παιχνίδια.

Ο Έρικσεν μετρά 109 συμμετοχές και 36 γκολ με την εθνική Δανίας, που έχει ήδη προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 που θα γίνει στο Κατάρ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κανένα ενδιαφέρον της Κοπεγχάγης για Λιούμπιτσιτς»

Επίδειξη δύναμης και πρωτιά για τη Σενεγάλη - Στους «16» και η Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό με το Μπενίν

Έμεινε εκτός αποστολής στο ματς της Νιγηρίας λόγω προβλήματος στον μηρό ο Ντέσερς

Τα βάζει και… κατά λάθος: Σκόραρε με την πλάτη και έφτασε τα 957 γκολ ο Κριστιάνο!

Στους «16» ως πρώτη με τριάρα η Νιγηρία του βασικού Ονιεμάετσι - Το «Χ» βόλεψε Τυνησία και Τανζανία για την πρόκριση!

Επιστροφή στις ρίζες για τον Ζιλ Κουντέ: Έπαιξε ποδόσφαιρο σε χωμάτινο γήπεδο με παιδιά στο Μπενίν!

Ύμνοι Ντελ Μπόσκε για Μέσι: «Είδα Πελέ και Μαραντόνα, όμως αυτός είναι ο σπουδαιότερος-Τον ήθελα στην Ισπανία, αλλά…»

Σε φοβερή κατάσταση ο Κουλούρης, σκόραρε σε τρίτο σερί ματς!

«Ζαλίζει» η συλλογή από τρόπαια και ενθύμια του Ριβάλντο

Ο Ινφαντίνο προανήγγειλε αλλαγές στο οφσάιντ και δικαιολόγησε τις υψηλές τιμές στα εισιτήρια του Μουντιάλ