Λίγες εβδομάδες μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη ότι πάσχει από καρκίνο και έχει έναν χρόνο ζωής ακόμα, ο Σβεν Γκόραν Έρικσον θα έχει την ευκαιρία να φορέσει για μία μέρα τη φόρμα της Λίβερπουλ.

Οι ”reds” ενημέρωσαν ότι ο Σουηδός θα αποτελέσει μέλος του προπονητικού επιτελείο της ομάδας για αγώνα παλαιμάχων ενάντια στον Άγιαξ, που θα διεξαχθεί στις 23 Μαρτίου στο Άνφιλντ.

Ο 75χρονος πρώην προπονητής θα συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τους Ίαν Ρας, Τζον Μπαρνς και Τζον Όλντριτζ, πραγματοποιώντας έτσι το όνειρό του να... κοουτσάρει τη Λίβερπουλ.

«Ο πατέρας μου είναι ακόμα εν ζωή και υποστηρίζει ακόμα τη Λίβερπουλ και εγώ την υποστηρίζω επίσης. Πάντα ευχόμουν να την προπονήσω, δεν θα γίνει αυτό φυσικά, αλλά παραμένω οπαδός της», είχε αναφέρει στο Sky Sports ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αποθέωσε Τζόλη ο Αρτέτα: «Με έχει εντυπωσιάσει - Παίρνει σωστές αποφάσεις όταν άλλοι θα βιάζονταν και θα έκαναν λάθη»

Το τρόπαιο του Community Shield κατάφερε να… χαστουκίσει τον Ράις

Το ρεσιτάλ του Τζόλη και η τριάρα της Άρσεναλ στη Μάντσεστερ Σίτι: Τα highlights από το Community Shield

Εκτός αποστολής της Λίβερπουλ ο Τζόουνς, φουντώνουν τα σενάρια αποχώρησής του

«One man show» από τον Τζόλη και η Άρσεναλ διέλυσε με 3άρα τη Μάντσεστερ Σίτι

Ο Τζόλης έγινε ο πρώτος παίκτης της Άρσεναλ που δίνει δύο ασίστ στο ντεμπούτο του, μετά από τον Γουίλιαν!

Ονειρικό ντεμπούτο για Τζόλη: Δεύτερη ασίστ για την γκολάρα του Έντεγκααρντ και το 3-0 της Άρσεναλ!

Μεγαλοπρεπέστατο «στοπ» του Ράγια στον Χάαλαντ

Ασταμάτητος Τζόλης: Σέρβιρε με κεφαλιά στον Χάβερτς για το 2-0 της Άρσεναλ!

Γκολ από τα... αποδυτήρια για Άρσεναλ - Ο Καλαφιόρι πλήγωσε τη Σίτι στα 24 δευτερόλεπτα!