Λίγες εβδομάδες μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη ότι πάσχει από καρκίνο και έχει έναν χρόνο ζωής ακόμα, ο Σβεν Γκόραν Έρικσον θα έχει την ευκαιρία να φορέσει για μία μέρα τη φόρμα της Λίβερπουλ.

Οι ”reds” ενημέρωσαν ότι ο Σουηδός θα αποτελέσει μέλος του προπονητικού επιτελείο της ομάδας για αγώνα παλαιμάχων ενάντια στον Άγιαξ, που θα διεξαχθεί στις 23 Μαρτίου στο Άνφιλντ.

Ο 75χρονος πρώην προπονητής θα συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τους Ίαν Ρας, Τζον Μπαρνς και Τζον Όλντριτζ, πραγματοποιώντας έτσι το όνειρό του να... κοουτσάρει τη Λίβερπουλ.

«Ο πατέρας μου είναι ακόμα εν ζωή και υποστηρίζει ακόμα τη Λίβερπουλ και εγώ την υποστηρίζω επίσης. Πάντα ευχόμουν να την προπονήσω, δεν θα γίνει αυτό φυσικά, αλλά παραμένω οπαδός της», είχε αναφέρει στο Sky Sports ο άλλοτε ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»

Το πρώτο μήνυμα του Πεπ για την ενοχή της Σίτι: «Να ξέρετε ότι είμαι εδώ για εσάς»!

Ρόι Κιν: «Αν ήμουν παίκτης της Σίτι, θα πετούσα τα μετάλλια μου στα σκουπίδια»

Οι υπάλληλοι στον οργανισμό της Σίτι έλαβαν… καθησυχαστικό μήνυμα εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων

Αμήχανος και αμίλητος ο CEO της Μάντσεστερ Σίτι σε βροχή ερωτήσεων για τις οικονομικές παραβάσεις των «πολιτών»

Μάντσεστερ Σίτι: Όλο το 40σέλιδο πόρισμα της Επιτροπής - Οι συμφωνίες, οι λογαριασμοί και οι παραβιάσεις

Μάστερς: «Η σημαντικότερη απόφαση στην ιστορία της Premier League - Η Σίτι παραβίασε συστηματικά τους κανονισμούς»

Αντεπίθεση της Σίτι μετά τον «καταπέλτη»: «Έχουμε αδιάσειστα στοιχεία της αθωότητάς μας - Θα ασκήσουμε έφεση»!