Με χαμόγελα, μετά τη νίκη με 2-0 επί της Επισκοπής στην Κρήτη, άρχισε η εβδομάδα στην ΑΕΚ. Η… πολυτέλεια του ρεπό δεν υπάρχει, καθώς οι υποχρεώσεις «τρέχουν» και περιλαμβάνουν αρχικά το Σάββατο τον αγώνα με την Ερμιονίδα στο ΟΑΚΑ, αλλά και τον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, που εκτός απροόπτου θα διεξαχθεί την επόμενη Τετάρτη.

Ο προσεχής αγώνας πρωταθλήματος δεν αντιμετωπίζεται με χαλαρή διάθεση, καθώς ο προσεχής αντίπαλος είναι η μία από τις δύο ομάδες που έκοψε βαθμούς από την ΑΕΚ στη φετινή Football League. Και αυτό το 0-0 του πρώτου γύρου προσφέρει από μόνο του ένα επιπλέον κίνητρο.

Την ίδια ώρα, ουδείς κρύβει πως όλοι στις τάξεις της «Ένωσης» ζουν κι αναπνέουν για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακού, που εφόσον ανασταλεί το «λουκέτο» από την κυβέρνηση, θα οριστεί πιθανότατα την επόμενη Τετάρτη.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα πέραν της απουσίας του Μπρέτσεβιτς, που θα χειρουργηθεί στο γόνατο από μέρα σε μέρα. Κορδέρο και Ντακόλ προπονούνται κανονικά εδώ και μέρες και είναι στο χέρι της τεχνικής ηγεσίας πότε θα χρησιμοποιηθούν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.