Ο Τούρκος τεχνικός τόνισε πως έκαναν κάποιες αλλαγές στην ομάδα και πως υπέφεραν στο τέλος των περισσότερων αγώνων, όμως τώρα ήταν η σειρά τους, ενώ υποσχέθηκε πως η Νταρουσάφακα θα είναι δύσκολος αντίπαλος για όλους από ‘δω και πέρα.

Αναλυτικά: «Πάντα συγχαίρω πρώτα τους αντιπάλους, αλλά αυτήν τη φορά θα κάνω κάτι διαφορετικό και θα συγχαρώ πρώτα τους παίκτες μου. Σε μία δύσκολη περίοδο που δεν είχαμε χρόνο για να προπονηθούμε, προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές, κυρίως πνευματικές.

Υποφέραμε στο τέλος πολλών αγώνων, αλλά απόψε ήταν ένα σημείο καμπής για εμάς. Για αυτό είμαι ευγνώμων στους παίκτες μου. Ήταν δυνατοί κι έκαναν έξυπνες επιλογές στο τέλος.

Προσπαθούμε να "χτίσουμε" το χαρακτήρα και την προσωπικότητα της ομάδας και θέλω όλοι να ξέρουν πως από απόψε η Νταρουσάφακα θα είναι μία πιο δυσκολοκατάβλητη και δυνατή ομάδα σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

EuroLeague: Στις 24/9 το τζάμπολ της νέας σεζόν-Πότε γίνονται Super Cup και Final 4

Επίσημο: Ομόφωνα στη νέα EuroLeague η Μπεσίκτας και αύξηση σε 24 ομάδες το 2027-Δεκαετές η Ρεάλ

«Σφραγίζεται» η είσοδος Μπεσίκτας αντί Μονακό στην EuroLeague-Αύξηση σε 24 ομάδες από το 2027/28

Στη Σόφια και τη νέα σεζόν η Χάποελ Τελ Αβίβ, αν δεν γίνουν τα παιχνίδια της στο Ισραήλ

Ευρωλίγκα: Στην κορυφή του Top-10 της σεζόν ο Χέιζ-Ντέιβις!

Η Ρεάλ υπέγραψε για δέκα χρόνια στην EuroLeague

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»