Πριν από λίγο καιρό, ο Τομά Ερτέλ πρωταγωνίστησε σε ένα μεταγραφικό «σίριαλ». Παρόλο που συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα και πήγε στη Βαρκελώνη για να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος του deal, οι Καταλανοί υπαναχώρησαν και η υπόθεση «ναυάγησε». Κάπως έτσι, ο Γάλλος γκαρντ υπέγραψε τελικά στη Λέιμα Κορούνια, μία ομάδα που δίνει μάχη για να παραμείνει στην ΑCB.

Παρόλα αυτά, ο έμπειρος περιφερειακός παραδέχθηκε πως θα μπορούσε να είχε υπογράψει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας, ωστόσο απέρριψε την πρόταση καθώς ήθελε να επιστρέψει στην Ισπανία. Ο λόγος για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία ούτως ή άλλως βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, ενώ έχει επηρεαστεί έντονα από την εμπόλεμη κατάσταση στο Ισραήλ.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Απέρριψα ομάδες της EuroLeague όπως η Μακάμπι γιατί η κατάσταση εκεί δεν είναι πολύ ευχάριστη. Άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, και από την Ισπανία, έκαναν προσφορές, αλλά επιλέξαμε αυτή και θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον σύλλογο και όλους όσους βοήθησαν να έρθω εδώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ερτέλ.

Υπενθυμίζουμε, πάντως, πως το συμβόλαιο του Γάλλου με τη Λέιμα Κορούνια περιλαμβάνει ρήτρα αποχώρησης για τη Euroleague.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απέδρασαν από το Μιλγουόκι οι Μπουλς

Φωτογραφήθηκε με Ρέτσο-Σάλιακα και έδωσε φανέλα του ο Παπανικολάου

Γιασικεβίτσιους για το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ: «Να φτάσει μέχρι το τέλος η υπόθεση»

Μπαρτζώκας: «Διαφορετικά στοιχεία με Κόντσαρ, η κατάσταση με τον Ντόρσεϊ μάς υποχρέωσε να αποφασίσουμε γρηγορότερα»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Φενέρ

«Έδειξε ικανός για υπέρβαση ο Ολυμπιακός, έμεινε με το ''αχ'', αλλά δεν βγαίνει εκτός τροχιάς»: Το σχόλιο Ζέρβα

ΛεΝτέι και Σορτς μοιράστηκαν το βραβείο του MVP για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκας!

Εμφατική επιστροφή στις νίκες με κατοστάρα για τη Βαλένθια!

Μπαρτζώκας: «Είχαμε λίγες επιλογές, προσπαθήσαμε με μερικά τρικ, αλλά σταματήσαμε να τρέχουμε…»

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Έπεσε στο 5-2 ο Ολυμπιακός, έπιασε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή η Φενέρ