Η ψυχολογία είναι στα ύψη στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά τη μεγάλη νίκη στις Βρυξέλλες επί της Άντερλεχτ. Έτσι σύσσωμη η ομάδα αποφάσισε το μεσημέρι της Παρασκευής να γευματίσει μαζί, αμέσως μετά την προπόνηση που έγινε σε χαλαρούς ρυθμούς στου Ρέντη.

Ως σημείο συνάντησης επελέγη μία ταβέρνα στο Χατζηκυριάκειο, όπου μετέβησαν όλα τα μέλη της ομάδας, κάνοντας ένα ευχάριστο διάλειμμα πριν το ματς της Κυριακής με τη Βέροια στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το πρωτάθλημα.

Ο Τσόρι Ντομίνγκες πόσταρε στο instagram μία φωτογραφία από το τραπέζι. «Είχαμε ένα πολύ ωραίο γεύμα με τους συμπαίκτες μου μετά την προπόνηση», έγραψε στη λεζάντα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσανάκας: «Τα τέσσερα στοιχεία που έφεραν στον Ολυμπιακό τη νίκη στη Λεωφόρο»

Αθανασίου: «Μπορεί να παίξει και διαφορετικά αυτός ο Παναθηναϊκός - Ποδοσφαιρικό ατόπημα οι δηλώσεις του Μπενίτεθ»

Το «ασπρόμαυρο» πάρτι ξεκινά: Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει τα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ

Το αφιερωματικό βίντεο του ΠΑΟΚ για τους οπαδούς του - «100 χρόνια ασπρόμαυρης παράνοιας»

Η παθιασμένη ομιλία του Ηλιόπουλου πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Μπείτε μέσα και κάντε σεισμό»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ ήταν φάντασμα στη Νέα Φιλαδέλφεια - Ο ΟΦΗ πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση»

Σταματέλος: «Με δοκιμασμένη συνταγή ο Ολυμπιακός - Πρέπει να δείξει όμως πολύ καλύτερη εικόνα στα επόμενα ντέρμπι»

Δεσύλλας: «Ανεξήγητη η διάθεση του Παναθηναϊκού για build up χθες, συνεχίζει να παρουσιάζει πρόβλημα στη δημιουργία»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ κατάφερε να δεχθεί μόλις 1,5 φάση και από τους δύο βασικούς της αντιπάλους»

Καντεβέρε: «Θαυμάσιο συναίσθημα, στιγμή που δείχνει ότι ξεπερνάω τα προβλήματα»