Μεγάλη αγωνία στον Ερυθρό Αστέρα με τον Λούκα Βιλντόσα, ενόψει της έναρξης των τελικών της Αδριατικής λίγκας με την Παρτίζαν.

Ο Αργεντινός γκαρντ τέθηκε νοκ άουτ από τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος Σερβίας με την FMP, λόγω με ενοχλήσεις.

Έτσι, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν τον είχε στη διάθεσή του για το δεύτερο ματς της σειράς, ενώ σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Πάντως, μέχρι στιγμής ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει αποκαλύψει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Βιλντόσα, οπότε παραμένει άγνωστο το χρονικό διάστημα της αποχής του από την αγωνιστική δράση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ντίμσα: «Να δούμε το βίντεο για να αλλάξουμε την άμυνά μας»

Γιαβόρσκι: «Ανατρέπεται η διαφορά αν αλλάξουμε κάποια πράγματα, φοβερός ο κόσμος του ΠΑΟΚ»

«Πάμε ΠΑΟΚάρα»: Το μήνυμα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ!

Η μέρα και η ώρα της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μπιλμπάο - Αυτά θέλει ο «δικέφαλος» για τον τίτλο

Μπούτσκος: «Πρέπει να διορθώσουμε ορισμένα πράγματα και να παίξουμε πιο ποιοτικά στο Μπιλμπάο»

Πονσαρνάου: «Θα βλέπω στον ύπνο μου τον Μπέβερλι, πρέπει να σεβαστούμε τον ΠΑΟΚ - Η προϊστορία δεν είναι υπέρ μας»

Ταϊρί: «Είμαστε ικανοποιημένοι για τη διαφορά, φυσικά και μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο»

Θυμήθηκε τα παλιά την κατάλληλη στιγμή: Η τεράστια εμφάνιση του Μπέβερλι κόντρα στην Μπιλμπάο!

Τρέλα στο Παλατάκι για τη νίκη του ΠΑΟΚ - Έγιναν ένα οι παίκτες με τον κόσμο!

Τα highlights από τη νίκη του ΠΑΟΚ στον πρώτο τελικό του με την Μπιλμπάο