Έτοιμος να ξεκινήσει τη θητεία του στον Ερυθρό Αστέρα είναι ο Λάντρι Νόκο.

Ο 26χρονος σέντερ είχε υπογράψει το καλοκαίρι στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου, αλλά εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας η συμφωνία των δύο πλευρών ακυρώθηκε.

Ωστόσο, ο πρώην σέντερ της Άλμπα Βερολίνου ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε και έτσι η ομάδα της Σερβίας ανακοίνωσε πως ενεργοποίησε την καλοκαιρινή τους συμφωνία και πως ο παίκτης ανήκει ξανά στο δυναμικό της.

Μάλιστα, ο Νόκο θα ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα, οπότε αναμένεται να είναι διαθέσιμος και για το προσεχές παιχνίδι της Ευρωλίγκας, απέναντι στον Παναθηναϊκό (30/12).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συνάντηση εκπροσώπων FIBA, NBA και Euroleague: «Συνεχίζουμε τις συζητήσεις για το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

Γιανάι για Χέιζ-Ντέιβις: «Ο Γιαννακόπουλος κέρδισε την παρτίδα σκάκι - Υπήρξε ένα αφήγημα ότι θα απολύσω τον Ιτούδη»

Πονσαρνάου: «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ έξυπνη τακτική, σχεδιασμένη για να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες μας»

Μουρ: «Πάμε στο Μπιλμπάο να πετύχουμε τον στόχο μας - Μετράει ποιος το θέλει περισσότερο»

Μπούτσκος: «Μας ασκήθηκε κριτική, δεν την αποφύγαμε - Οι πιο δύσκολες αποστολές είναι για τους καλύτερους στρατιώτες»

Μπουντούρης: «Όποιος αγαπάει τον ΠΑΟΚ να φρενάρει λίγο τις φήμες και τη μεταγραφολογία»

Με πάνω από 500 οπαδούς στο πλευρό του ο ΠΑΟΚ στο Μπιλμπάο

Συμφώνησε με Γκραν Κανάρια ο Μπράντον Τζέφερσον

Στους υποψηφίους για προπονητής της σεζόν στην Ιταλία Πρίφτης, Καστρίτης

Διέλυσε τη Ροστόκ και διατήρησε τη διαφορά της η Μπάγερν