Μία απουσία και μία επιστροφή για τον Ερυθρό Αστέρα στην αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο (15/12, 20:00), για τη 14η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Απέναντι στην ομάδα του Έτορε Μεσίνα, οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Χασάν Μάρτιν. Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο γόνατο.

Αντίθετα, κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο Λούκα Μίτροβιτς, ο οποίος δεν έπαιξε στο πρώτο παιχνίδι της «διαβολοβδομάδας» κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα επιδιώξει αφενός το 2/2 στη διπλή εβδομάδα και αφετέρου να διευρύνει κι άλλο το ρεκόρ της (7-6), ώστε να διατηρηθεί σε τροχιά οκτάδας.

Από την άλλη, η Αρμάνι πάει στο Βελιγράδι έχοντας έξι σερί ήττες και ως ουραγός με 3-10.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Euroleague: Γαλλικός «εμφύλιος» και ματσάρες σε Μιλάνο, Ντουμπάι και Τελ Αβίβ

Μπάγερν-Παναθηναϊκός AKTOR: Αποστολή στο Μόναχο χωρίς Ναν για τους «πράσινους»

Μιλουτίνοφ: «Δεν περίμενα να κερδίσουμε με τέτοια διαφορά»

Πενιαρόγια: «Ήμασταν πολύ κακοί, ειδικά στην άμυνα - Να καταλάβουμε σε πόσο δύσκολη κατάσταση βρισκόμαστε»

Μπαρτζώκας: «Για εμάς ήταν σημαντικό να τελειώσουμε το παιχνίδι με σεβασμό στην Παρτίζαν»

Βεζένκοφ: «Ήταν ολοκληρωτική εμφάνιση, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι»

Παπανικολάου: «Να συνεχίσουμε να διεκδικούμε όσα μας αξίζουν στο παρκέ»

«Το έκανε πολύ εύκολο με τη σοβαρότητά του ο Ολυμπιακός, συνεχίζει σε ρυθμούς MVP ο Βεζένκοφ»: Το σχόλιο του Νίκου Ζέρβα

Μποζίκας: «Εμείς κάναμε το παιχνίδι να φανεί τόσο εύκολο - Θυμίζουμε το μπάσκετ που θέλουμε να παίξουμε»

Αυτό θα πει αγνή αγάπη: Παρά το -38 από τον Ολυμπιακό οι φίλοι της Παρτίζαν στήριξαν τους παίκτες!