Ήττα, που πάντως δεν του στοιχίζει, γνώρισε ο Παναθηναϊκός με 70-64 από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι για την έκτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου του EuroCup Γυναικών.

Οι «πράσινες» περιμένουν πλέον να μάθουν την αντίπαλό τους στη φάση των «32» έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Η ελληνική ομάδα άρχισε καλά το ματς, προηγήθηκε με έξι (6-12, 16-22) και έφτασε μέχρι και στο +8 (16-24), ωστόσο η συνέχεια ανήκε στις Σέρβες, που με όπλο την άμυνα γύρισαν το ματς.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Ερυθρός Αστέρας έφτασε στο +10 (45-35) και παρότι το «τριφύλλι» στη συνέχεια απείλησε πλησιάζοντας (56-53, 65-61) δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Πρωταγωνίστρια για τον Παναθηναϊκό ήταν η Τσάστιτι Ριντ, που είχε 26 πόντους και 9 ριμπάουντ, με τη Αρίκα Κάρτερ να προσθέτει άλλους 14. Άλλους 12 πρόσθεσε η Κατερίνα Σωτηρίου και στους 10 η Αντιγόνη Χαιριστανίδου.

Τα δεκάλεπτα: 16-22, 41-30, 54-48, 70-64

Δείτε εδώ τη στατιστική του αγώνα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρεάλ με... σπασμένα φρένα: Έριξε 40άρα στην Μπασκόνια και σταμάτησε στους 121 πόντους!

Ήττα στο πρώτο φιλικό του Τόνι Πάρκερ για τη Βιλερμπάν

Βλέπουν παρέα το Εφές-ΑΕΚ οι Μάικ Τζέιμς και Γιώργος Παπαγιάννης

Μπέβερλι: «Χρειάστηκε να περάσω από δοκιμαστικό για να παίξω στον Ολυμπιακό»

Άντιτς: «Μακάρι να πάρει την Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός, αλλιώς η Φενέρ» - Το σχόλιο για Παναθηναϊκό και Ομπράντοβιτς

Μπαρτσελόνα: Τραυματισμός στον ώμο για τον νεοφερμένο Εβμπουομουάν

Τούμπαρε την Αρμάνι και τώρα Ολυμπιακός ή Φενέρ για τον Ερυθρό Αστέρα στο IBT Crete

Αλλαγές στο πρόγραμμα της Βαλένθια για τα ματς με Ερυθρό Αστέρα και Μπάγερν στην Ευρωλίγκα

Ανοίχτηκε για τα προβλήματα της Βιλερμπάν ο Πάρκερ: «Να μη ζήσουμε κάτι αντίστοιχο με αυτό που συνέβη στη Μονακό»

Παρουσιάστηκε από τη Βαλένθια ο Σορτς: «Μου ταιριάζει ο ρόλος του ηγέτη - Έπαιξε ρόλο η σειρά playoffs για να έρθω»