Μία πολύ καλή πρωτοβουλία πήρε ο Ερυθρός Αστέρας για χάρη της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Σερβίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου αντιμετωπίζουν την Πέμπτη (24/11) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τη 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Το τζάμπολ της αναμέτρησης έχει οριστεί για τις 18:30 (ώρα Ελλάδας) και ο λόγος είναι πως στις 21:00 αγωνίζεται η Σερβία απέναντι στη Βραζιλία, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Για τον λόγο αυτό, ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε πως όσοι θα πάνε στη «Χάλα Πιονίρ» για να δουν την αναμέτρηση της αγαπημένης τους ομάδας απέναντι στη Μακάμπι, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στο γήπεδο και το ματς του ποδοσφαιρικού αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας τους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, θα τοποθετηθούν δύο γιγαντοοθόνες στη «Χάλα Πιονίρ», ώστε οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν από τις κερκίδες τον ποδοσφαιρικό αγώνα.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σερέλης: «Βρήκαμε τις αδυναμίες της Dubai BC και αυτό ήταν που μας έδωσε τη νίκη»

Τα highlights από την οριακή ήττα του Ολυμπιακού στη Βαλένθια

Μαρτίνεθ: «Ήμασταν πιο τυχεροί στο τέλος»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλλει επίθεση οπαδών της Βαλένθια σε Παναγιώτη Αγγελόπουλο και Γιώργο Σκινδήλια

Ναν στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ζω για τις κρίσιμες στιγμές, τώρα είναι η ώρα όλοι να κάνουμε step-up»

Οσμαν: «Δείξαμε τον πραγματικό χαρακτήρα μας, να κερδίσουμε όσα περισσότερα ματς μπορούμε»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ντουμπάι και την ήττα του Ολυμπιακού στη Βαλένθια

Φουρνιέ: «Γλίστρησα κι έχασα την ισορροπία μου στην τελευταία φάση, παίξαμε καλά κόντρα σε μια καλή ομάδα»

Ζέρβας από Βαλένθια: «Ένα σουτ και απροσεξία στοίχισαν στον Ολυμπιακό – Ξεγέλασε τους διαιτητές ο Μοντέρο»

Μπαρτζώκας: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά το χάσαμε σε μία φάση»