Πέντε απουσίες θα έχει ο Ερυθρός Αστέρας στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό AKTOR (21:00) για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Τζόρνταν Νουόρα υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις για τη θλάση που είχε υποστεί στη γάμπα και θα χρειαστεί ακόμη κάποιες μέρες για να επανέλθει.

Ο Ντεβόντε Γκρέιαμ, που είχε υποστεί οστικό οίδημα από ένα χτύπημα σε φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε πριν την έναρξη της σεζόν, άρχισε να μπαίνει στις προπονήσεις, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος.

Ακόμη περισσότερο καιρό για να επανέλθουν θα χρειαστούν ο Τάισον Κάρτερ, που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με πνευμονική εμβολή, αλλά και οι Τζοέλ Μπολομπόι και Χασιέλ Ριβέρο, που συνεχίζουν τη θεραπεία.

Σημειώνεται πως νοκ άουτ ως το τέλος της σεζόν έχει τεθεί για την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς ο Αϊζέια Κέιναν με ρήξη χιαστού.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα παίξει την Τετάρτη χωρίς σέντερ, αφού εκτός μάχης είναι οι Λεσόρ, Χολμς και Γιούρτσεβεν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!

Η απόλυτη διάκριση για τον Βεζένκοφ - Τον ανέδειξαν MVP και οι παίκτες της Euroleague

Στον Γουόκαπ το βραβείο «Fair Play» από την Ένωση Παικτών της EuroLeague