Πέντε απουσίες θα έχει ο Ερυθρός Αστέρας στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό AKTOR (21:00) για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Τζόρνταν Νουόρα υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις για τη θλάση που είχε υποστεί στη γάμπα και θα χρειαστεί ακόμη κάποιες μέρες για να επανέλθει.

Ο Ντεβόντε Γκρέιαμ, που είχε υποστεί οστικό οίδημα από ένα χτύπημα σε φιλικό με τη Φενέρμπαχτσε πριν την έναρξη της σεζόν, άρχισε να μπαίνει στις προπονήσεις, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος.

Ακόμη περισσότερο καιρό για να επανέλθουν θα χρειαστούν ο Τάισον Κάρτερ, που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν με πνευμονική εμβολή, αλλά και οι Τζοέλ Μπολομπόι και Χασιέλ Ριβέρο, που συνεχίζουν τη θεραπεία.

Σημειώνεται πως νοκ άουτ ως το τέλος της σεζόν έχει τεθεί για την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς ο Αϊζέια Κέιναν με ρήξη χιαστού.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα παίξει την Τετάρτη χωρίς σέντερ, αφού εκτός μάχης είναι οι Λεσόρ, Χολμς και Γιούρτσεβεν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φαλ: «Δεν είναι δουλειά μου να ανησυχώ για τον ανταγωνισμό - Πρέπει απλώς να είμαι έτοιμος»

Mαρτίνεθ: «Για εμάς τα playoffs είναι σαν τη σκοτεινή πλευρά της σελήνης - Ούτε εμείς θέλουμε τον Παναθηναϊκό»

Σερέλης: «Με τέτοια εμφάνιση δεν μπορείς να νικήσεις τη Βαλένθια - Δίκαια κέρδισε το παιχνίδι»

Δεν μπόρεσε να ακολουθήσει: Τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από την «καυτή» Βαλένθια

Τα θλιβερά αποδυτήρια του σταφ στη Roig Arena που θυμίζουν αποθήκη - Αταμάν: «Ασεβές για τους προπονητές»!

Καλαϊτζάκης: «Χάθηκαν πολλά παιχνίδια που δεν έπρεπε στη σεζόν - Να νικήσουμε την άλλη βδομάδα και βλέπουμε...»

Μαρτίνεθ: «Προσαρμοστήκαμε στην άμυνα του Παναθηναϊκού και κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι»

Αταμάν: «Aυτή η Βαλένθια θα κέρδιζε και τους Λέικερς - Ελπίζω να μην τη συναντήσουμε στα playoffs»!

«Κατώτερος των περιστάσεων ο Παναθηναϊκός, παραδόθηκε πλήρως στις ορέξεις της Βαλένθια»: Το σχόλιο Πετρίδη

Μήνυμα Γιαννακόπουλου: «Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει πού βρίσκονται - Δεν δικαιολογείται το μπάσκετ που παίζουμε»!