Συνεχίζει την τρελή πορεία του ο Ερυθρός Αστέρας!

Μερικές ημέρες μετά το τεράστιο «διπλό» κόντρα στην Παρτίζαν με το τρίποντο του Νέντοβιτς στο τέλος, και παρότι βρέθηκε να χάνει σε σχεδόν ολόκληρο το παιχνίδι, η ομάδα του… αναμορφωτή Ντούσκο Ιβάνοβιτς νίκησε και τη Ζαλγκίρις (77-73), πετυχαίνοντας έκτη σερί νίκη στην Ευρωλίγκα και 10η συνολικά!

Μεγάλη εμφάνιση και πάλι από Λούκα Βιλντόσα και Νεμάνια Νέντοβιτς, καθώς ο Αργεντίνος γκαρντ είχε 27 πόντους (6/8 δίποντα, 4/10 τρίποντα, 3/3 βολές) και 4 ριμπάουντ, ενώ ο Σέρβος συμπλήρωσε άλλους 21 πόντους (5/7 δίποντα, 2/11 τρίποντα, 5/5 βολές), μαζί με 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

Το ματς

Η Ζαλγκίρις, με τον Κίναν Έβανς να σημειώνει 8 πόντους και να μαζεύει 5 ριμπάουντ, προηγήθηκε από το ξεκίνημα του αγώνα και έφτασε, μάλιστα, και σε διψήφια διαφορά στην πρώτη περίοδο (5-15). Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και «έτρεξαν» ένα σερί 10-0 για το 34-33, αλλά ο Κεβάριους Χέιζ σημείωσε 4 πόντους για το 34-37. Στο τρίτο δεκάλεπτο το ντέρμπι συνεχίστηκε, με τη Ζαλγκίρις να έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά να μην μπορεί να… ξεμακρύνει!

Για να φτάσουμε στην καθοριστική τελευταία περίοδο, εκεί όπου Βιλντόσα και Νέντοβιτς πήραν από το χέρι τον Ερυθρό Αστέρα και τον οδήγησαν σε ακόμα μία νίκη! Ο Βιλντόζα, συγκεκριμένα, με 7 σερί πόντους στο φινάλε έκανε το 74-71 στο 37' και μετά το λάθος του Έβανς, διαμόρφωσε με βολές και το τελικό 77-73.

Tα δεκάλεπτα: 14-22, 36-37, 56-58, 77-73

Αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα εδώ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σερέλης: «Βρήκαμε τις αδυναμίες της Dubai BC και αυτό ήταν που μας έδωσε τη νίκη»

Τα highlights από την οριακή ήττα του Ολυμπιακού στη Βαλένθια

Μαρτίνεθ: «Ήμασταν πιο τυχεροί στο τέλος»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταγγέλλει επίθεση οπαδών της Βαλένθια σε Παναγιώτη Αγγελόπουλο και Γιώργο Σκινδήλια

Ναν στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Ζω για τις κρίσιμες στιγμές, τώρα είναι η ώρα όλοι να κάνουμε step-up»

Οσμαν: «Δείξαμε τον πραγματικό χαρακτήρα μας, να κερδίσουμε όσα περισσότερα ματς μπορούμε»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ντουμπάι και την ήττα του Ολυμπιακού στη Βαλένθια

Φουρνιέ: «Γλίστρησα κι έχασα την ισορροπία μου στην τελευταία φάση, παίξαμε καλά κόντρα σε μια καλή ομάδα»

Ζέρβας από Βαλένθια: «Ένα σουτ και απροσεξία στοίχισαν στον Ολυμπιακό – Ξεγέλασε τους διαιτητές ο Μοντέρο»

Μπαρτζώκας: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι, αλλά το χάσαμε σε μία φάση»