Σε… ρυθμούς Final 8 του Basketball Champions League κινείται πλέον η Χάποελ.

Η αποστολή της ομάδας από τη Ιερουσαλήμ αναμένεται την Κυριακή (27/9) στην Αθήνα, ενόψει της συμμετοχής της στο τουρνουά που θα γίνει στο ΟΑΚΑ, με τον Όντεντ Κάτας να έχει έναν πολύ καλό λόγο για να χαμογελάει.

Ο ΤαΣόν Τόμας αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με την Εϊλάτ, ωστόσο οι εξετάσεις του δεν έδειξαν πως έχει υποστεί κάτι σοβαρό και έτσι θα προπονηθεί κανονικά το Σάββατο (26/9), ακολουθώντας και την ομάδα στην Ελλάδα.

Από ‘κει και πέρα, την Κυριακή (26/9) θα έχει και την πρώτη γνωριμία με τη νέα του ομάδα και τους νέους του συμπαίκτες ο Νίκος Παππάς, ο οποίος υπέγραψε στη Χάποελ, για να τη βοηθήσει αποκλειστικά για το Final 8.

Ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος επέλεξε το νούμερο «15», θα προλάβει να κάνει τέσσερις προπονήσεις με την ομάδα της Ιερουσαλήμ, πριν το ματς των προημιτελικών κόντρα στην Μπούργος, με τον Όντεντ Κάτας να δηλώνει: «Έχουμε λίγες ημέρες για να ενσωματώσουμε τον παίκτη στην ομάδα, ώστε να του δώσουμε αρκετά λεπτά συμμετοχής. Η κατάσταση με τον Κρις Κρέιμερ παραμένει αβέβαιη. Δεν ήρθε στην κατάσταση που τον περιμέναμε, οπότε αποφασίσαμε να μην τον δηλώσουμε και να πάρουμε κάποιο ρίσκο».

Κλιματιστικά SENDO. ένα κλίμα μπροστά

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube