Με το βλέμμα στο Μουντιάλ του Κατάρ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Πολωνίας, Τσέσλαβ Μίχνιεβιτς, αναμένεται στην Αθήνα για να δει Κριχόβιακ και Σιμάνσκι στο ΑΕΚ-Άρης και να μιλήσει μαζί τους.

«Έχω προγραμματίσει να ταξιδέψω στην Αθήνα για να δω το ΑΕΚ-Άρης. Στην ΑΕΚ δεν παίζει μόνο ο Κριχόβιακ, αλλά και ο Σιμάνσκι. Θέλω να μιλήσω μαζί τους, ειδικά με τον Νταμιάν. Πρέπει να προσέχουμε και τους παίκτες που δεν ήταν παρόντες στην αποστολή το Μάρτιο», τόνισε σε πολωνική ιστοσελίδα.

Η αναμέτρηση αυτή θα γίνει την Κυριακή (19:30) στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική των playoffs. Είναι σαφές πως πέραν του Κριχόβιακ που είναι σταθερά στέλεχος της Πολωνίας, ο Σιμάνσκι είναι στις σκέψεις του προπονητή της εθνικής ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μάνταλος: «Μακρινό το 2027 αλλά αν η ομάδα με θέλει τότε εννοείται ότι θα μείνω, η ΑΕΚ αποφασίζει»

Προπόνηση χωρίς τρεις και διήμερο ρεπό στον Άρη, συμπλήρωσε κάρτες ο Φαντιγκά

Τσακίρης: «Κορυφαίος προπονητής στην Ελλάδα φέτος ο Νίκολιτς - Η διαφορά της ΑΕΚ όταν είχε απουσίες»

Νικολακόπουλος: «Ένα ματς έπαιξε καλά ο Ολυμπιακός και στο επόμενο έκανε έξι αλλαγές!»

Μπέος: «Ντροπή η διαιτησία με ΠΑΟΚ, από το πρώτο λεπτό έδειξε τις προθέσεις της»

Αθανασίου: «Επαγγελματική νίκη του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη - Να δημιουργήσει μια προσδοκία για τη νέα σεζόν»

Συγκέντρωσε περισσότερους βαθμούς κι από τη χρονιά του νταμπλ η ΑΕΚ - Πρώτη φορά μπαίνει ως 1η στα playoffs

«Όταν η αγάπη είναι αληθινή δεν μετριέται με χρόνια, αλλά με στιγμές»: Το υπέροχο γράμμα του Μάνταλου στον γιο του

Αυτά είναι τα κριτήρια ισοβαθμίας σε Playoffs και Playouts

Τσορμπατζόγλου: «Ο Λουτσέσκου καλείται να εξηγήσει την ανασφάλεια που έβγαλε ο ΠΑΟΚ - Τώρα χρειάζεται μια νίκη παραπάνω»

TAGS: A.E.K.