Έκανε αρκετές προσθήκες φέτος στο ρόστερ της. Τις πιο ποιοτικές μάλιστα (Μπουονανότε και Βάργκας) στη θέση του «δεκαριού». Η ΑΕΚ ωστόσο έχει να περιμένει μια ακόμα μεγάλη «μεταγραφή»: Τον Πέτρο Μάνταλο.

Σκορπίζοντας χαμόγελα στον Τραϊανό Δέλλα, ο νεαρός μέσος παίρνει κανονικά μέρος πλέον στις προπονήσεις της ομάδας. Φορτσάρει όλο και περισσότερο -χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις- μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Μπορεί λοιπόν στην «Ένωση» να μη βιάζονται καθόλου και να επιθυμούν να γίνει απολύτως ομαλά η επανένταξή του, όμως υπάρχει βάσιμη αισιοδοξία ότι μέχρι τα τέλη του επόμενου μήνα θα ‘ναι έτοιμος ν’ αγωνιστεί.

Κάτι που σημαίνει ότι βάζει ως στόχο το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ (στις 20 ή 21 Σεπτέμβρη) κι ότι, αν όλα κυλήσουν ομαλά, θα μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ στα ντέρμπι που έχει να δώσει στις δέκα πρώτες αγωνιστικές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στο στόχαστρο της Μπεσίκτας ο Τζολάκης – Σχέδιο επένδυσης με εισήγηση Γιαλτσίν

Διάψευση Τσάλοφ: «Ο άνθρωπος που μίλησε δεν με εκπροσωπεί - Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Λουτσέσκου»!

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα Μπενίτεθ για συνεχή προσπάθεια και βελτίωση με… Rocky

ΟΦΗ: Οι Snakes ιδρύουν τη δική τους ποδοσφαιρική ομάδα!

Άρης: «Η μονταζιέρα του Λανουά δουλεύει καλά, αλλά κάποιος πρέπει να τον ξυπνήσει γιατί μετράει αντίστροφα»!

Αναβολή συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για σεβασμό στην απώλεια της μητέρας του Βαγγέλη Μαρινάκη

Προς συμφωνία ΠΑΟΚ και Γερεμέγεφ - Πώς κατέληξε στον Σουηδό φορ ο Δικέφαλος του Βορρά

Κλήθηκαν σε απολογία Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός

Λανουά: «Λανθασμένη παρέμβαση του Τζήλου στη φάση του Ντεσπόντοφ - Για κίτρινη το μαρκάρισμα του Μόντσου στον Τσικίνιο»!

«Πρώτη» για τον Ζαφείρη στον ΠΑΟΚ με φατούρο

TAGS: A.E.K.