Ορθάνοιχτο άφησε ο τεχνικός της Μπρόντμπι το ενδεχόμενο να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ το μεγάλο αστέρι της ομάδας, ο Ντάνιελ Άγκερ.

Όπως τόνισε ο Τόμας Φρανκ, ο Δανός κεντρικός αμυντικός έχει καλύψει το χαμένο έδαφος και είναι σε θέση να βοηθήσει στα παιχνίδια κόντρα στο «Δικέφαλο του Βορρά».

«Η ομάδα δείχνει φρέσκια και δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Στο ματς της Πέμπτης είναι πιθανό να παίξει και ο Άγκερ. Έχει ξεκινήσει προπονήσεις, θα ταξιδέψει μαζί μας και πιθανότατα θα αγωνιστεί», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Δανών, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δυναμικότητα των αντιπάλων και έχρισε φαβορί των ΠΑΟΚ:

«Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι της. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Αλλά πρέπει να πούμε ότι νίκες και εμφανίσεις όπως αυτή με την Βίμποργκ μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Θα πάμε στην Ελλάδα με μεγαλύτερη πίστη στις δυνατότητες μας. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμάς να παίξουμε στους ομίλους του Europa League, εδικά αν κοιτάξει κανείς την ιστορία του συλλόγου. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά και μετά να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην Ελλάδα. Αλλά θα είναι δύσκολο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πελίστρι: «Τα δώσαμε όλα, εκμεταλλεύτηκε την έδρα η Μπέτις, διαφορετικά αν σκόραρα»

Μπενίτεθ: «Η Μπέτις ήταν ανώτερη ομάδα και προκρίθηκε δίκαια - Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται χρόνο και μεταγραφές»

Τα χρήματα που εξασφάλισε ο Παναθηναϊκός από τη φετινή του πορεία στην Ευρώπη

Ηρωική Μπολόνια ξέρανε τη Ρόμα σε μυθική ματσάρα στην παράταση!

Τα γκολ και τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από την Μπέτις

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού χειροκρότησαν τον κόσμο για τη στήριξη στο «Καρτούχα»

Ίνγκασον: «Είναι δύσκολο μετά από αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για τη φετινή πορεία»

Μπενίτεθ: «Η ποιότητα της Μπέτις έκανε τη διαφορά - Η πορεία μας ήταν αρκετά καλή μέχρι σήμερα»

Νικολογιάννης: «Πλήρωσε τις αδυναμίες του ο Παναθηναϊκός - Χυδαία η αντιμετώπισή του από την UEFA όλη τη σεζόν»

Αθανασίου: «Δυο what if για τον Παναθηναϊκό στη Σεβίλλη, αλλά δεν το πίστεψε…»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.