Με μία προπόνηση στην Πυλαία ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (25/5) την προετοιμασία του για το πρώτο ματς της ημιτελικής φάσης της Α1 κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ (26/5, 18:00). Ωστόσο, δεν κύλησαν όλα… ρόδινα για τον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς ο Τζούλιαν Βον δεν κατάφερε να γυμναστεί.

Ο Αμερικανός σέντερ εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο, γι’ αυτό και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Αυτή βγήκε «καθαρή» και έτσι αποφασίστηκε να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή.

Παρ’ όλα αυτά, ο Βον συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα και μάλιστα ο Σούλης Μαρκόπουλος αναμένεται να αποφασίσει ανήμερα του αγώνα για το αν θα τον χρησιμοποιήσει κόντρα στους «πράσινους».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο μπασκετικό τμήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

«Τα πρώτα μου μπουζούκια»: Έτοιμος για μια ξέφρενη νύχτα ο Φουρνιέ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μπόνγκα - Η ανάλυση Ζέρβα για κάθε παίκτη και το ρόστερ της νέας σεζόν!

Ομιλία Αγγελόπουλων στα αποδυτήρια: «Είστε οι καλύτεροι σε Ελλάδα και Ευρώπη - Γράψατε ιστορία και συνεχίζουμε»

«Οι φίλαθλοί μας θα είναι περήφανοι - Ευχαριστώ για τη στήριξη, ξέρω ότι είμαι δύσκολος»: Η ομιλία Αταμάν στα αποδυτήρια

Παναθηναϊκός: Κάταγμα στα πλευρά για Ναν

Οπαδοί του Παναθηναϊκού παρέμειναν στο Telekom Center και υποδέχθηκαν την αποστολή!

Η ΑΕΚ «χτίζει» πάνω στον Μπάρτλεϊ και ετοιμάζει νέα συμφωνία!

Μπαρτζώκας για μεταγραφή Φουρνιέ: «Μπήκα με τα χέρια σηκωμένα στον αέρα και μου είπαν ότι τον κλείσαμε»

Σοβαρές καταγγελίες από Αγγελόπουλους: «Αν κάποιος δεν θέλει έναν διαιτητή, στέλνει 40 παιδιά στο σπίτι του;»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.