Στην Ελλάδα προσεχώς ο μάνατζερ του Αντρέ Σιμόες.

Ο Κιμ Ριμπέιρο θα βρεθεί στην Αθήνα την ερχόμενη Τρίτη, όπως αναφέρει η «Live Sport» και αφενός θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση των «κιτρινόμαυρων» με τη Βίντι, στη ρεβάνς του 2-1 υπέρ της Ένωσης. Ωστόσο, είναι πιθανό να πέσει στο… τραπέζι και το θέμα του συμβολαίου του Πορτογάλου χαφ, το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

«Είχαμε μιλήσει κατά τη διάρκεια της περυσινής σεζόν. Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι εγώ δεν σκέφτομαι το θέμα του νέου συμβολαίου. Έχω πει στον μάνατζέρ μου ότι αυτήν τη στιγμή για μένα το πιο σημαντικό πράγμα που υπάρχει είναι τα παιχνίδια που έρχονται. Μένω εδώ σίγουρα μέχρι να τελειώσει. Αυτήν τη στιγμή έχουμε σημαντικούς αγώνες μπροστά μας για να κάθομαι να σκέφτομαι τι μπορεί να συμβεί σε έναν χρόνο», δήλωσε ο 28χρονος χαφ στη «Live Sport».

Πάντως, όπως έχει αναφέρει ο Γιώργος Τσακίρης από τα τέλη Ιουλίου στον ΣΠΟΡ FM 94.6, υπάρχει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανάπτυξη, τελειώματα και… φωνές για «quality» από Νίστρουπ!

Νίστρουπ: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας κοιμώμενος γίγαντας με όλα τα εφόδια να φτάσει στην κορυφή»

Η «κιτρινόμαυρη» Άρτα υποδέχθηκε το τρόπαιο της πρωταθλήτριας ΑΕΚ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Καλαμάτας για Γκώνια: «Ξεχωριστός άνθρωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Asteras AKTOR: Μάρκος και Παπαντωνόπουλος εντάχθηκαν στο τμήμα σκάουτινγκ των Αρκάδων

Τσακίρης: «Να μας πουν οι Ρώσοι τον τρόπο για Μπαρίνοφ - Δεν είναι η βασική επιλογή, ο Ριμπάλτα δουλεύει άλλη περίπτωση»

Παναθηναϊκός: Πένια, Τσάπρας, υψηλές θερμοκρασίες, δουλειά σε ανάπτυξη και άμυνα (vids)

Νικολακόπουλος: «Η διαφορά για τον Σμαΐλοβιτς και τι προκύπτει από Τουρκία για Άμραμπατ»

Αθανασίου: «Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό για τον Ντε Φράι - Πιέζει ο Φαν Ντρόγκελεν να έρθει»

Παλαίμαχος ΤΣΣΚΑ για Μπαρίνοφ: «Η ΑΕΚ είναι καλύτερη δυνατή επιλογή για εκείνον»

TAGS: A.E.K.