Πιθανότατα ακόμη και τη Δευτέρα μπορεί να βρίσκεται στην Ελλάδα ο ΝτεΜάρκους Νέλσον, όπως ενημέρωσε ο ίδιος τους ανθρώπους του Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός γκαρντ μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει και προπονήσεις και σύντομα θα αποτελέσει ακόμη ένα «όπλο» για τους «πράσινους» που απολαμβάνουν μια πολύ καλή αρχή στη σεζόν κι ελπίζουν πως θα γίνουν ακόμη πιο ισχυροί στη συνέχεια.

Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ όμως για τον Ιβάνοβιτς και το υπόλοιπο επιτελείο του «τριφυλλιού». Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης σήμερα οι Έι Τζέι Σλότερ και Εστέμπαν Μπατίστα δείχνοντας πως ξεπέρασαν πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών τους, ενώ βγήκαν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος έχει υγρό στον αγκώνα και δεν εκφράζεται κάποια ανησυχία για την κατάστασή του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο καυτός Όσμαν και ο θετικός Χάτζινς: Τα highlights από τη φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ούντινε

Άνετη φιλική νίκη επί των Vikos Falcons με τρεις πρωταγωνιστές για τον Άρη!

Πετρίδης: «Δυσκολεύουν την προετοιμασία του Παναθηναϊκού οι τραυματισμοί - Δεν φαινεται ενδεχόμενο προσθήκης»

Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός κρατάει την αντίδραση απέναντι στη Φενέρμπαχτσε - Δεν ξάφνιασε κανέναν η δήλωση του Ντόρσεϊ»

Ιτούδης: «Η επιστροφή του Ομπράντοβιτς είναι υπέροχη για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό»

Τρινκιέρι: «Η τέταρτη περίοδος ήταν… σκ@τ@ - Δεν ξέρω αν θα ξαναδείτε τον Μπαζίνα»

Σάρωσε την Ούντινε με ασταμάτητο Όσμαν ο ΠΑΟΚ

Νίκησε σε φιλική αναμέτρηση την Μπασκίμι στο Ιβανώφειο και έδειξε θετικά στοιχεία ο Ηρακλής

Φιλική... ισοπαλία στην Πάτρα για Προμηθέα και Κολοσσό

Πολύ όμορφη κίνηση από τον Καλάθη, υπέγραψε φανέλες Ιταλών με το όνομά του