Άλλη μια ομάδα προστίθεται στη λίστα με αυτές που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Γουακάσο. Πρόκειται για την Ρέντινγκ η οποία δεν κατάφερε να πάρει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το Νησί είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για να το κάνει δικό της κάτι που φυσικά αρέσει στους πράσινους.

Ο Γουακάσο έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό αλλά έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεχίσει σε άλλη ομάδα και άλλο πρωτάθλημα. Οι πράσινοι θέλουν να τον πουλήσουν και όχι να τον παραχωρήσουν δανεικό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Με 16 απουσίες η ΑΕΚ δεν μπορεί να κάνει κανονική προπόνηση - Δεν έχει κάποιο πρόβλημα ο Ζίνι»

Νικολακόπουλος: «Το καλό με τον Κάρμο και το κακό με τον Γιάρεμτσουκ»

Αθανασίου: «Ο Κρίστιανσεν έχει τις ικανότητες να γίνει αυτός βασικός, αν…»

ΠΑΟΚ: Άλλαξε το πλάνο στη διακοπή – Χωρίς φιλικό και με το βλέμμα στον Μπάνζα

Ολυμπιακός: Τριήμερο ρεπό και αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Γκουστάβο Σα

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα με πολλές απουσίες – Τα δύο φιλικά και οι παίκτες που ανεβάζουν ρυθμούς

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»