Η Glasswing είναι ένα ανεξάρτητο ελληνικό studio με στόχο τη δημιουργία video games με κορυφαία γραφικά και gameplay experience. Ο τίτλος ανήκει στην κατηγορία των FPS και έρχεται για να επαναφέρει στη μνήμη σας τις πιο συναρπαστικές στιγμές που ζήσατε στα κλασικά Sci-Fi Shooters και ταινίες, με στόχο να δημιουργήσει την καλύτερη co-op εμπειρία 4 παικτών που είχατε ποτέ.

Τα γεγονότα εξελίσσονται σε ένα μελλοντικό σύμπαν γεμάτο εξωγήινη ζωή, καταδρομείς, διαστημόπλοια και δράση που θα ανατριχιάσει κάθε Sci-Fi gamer. Από τα βασικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζουμε τη δυνατότητα συμμετοχής 4 παικτών και την προσαρμοζόμενη στα δεδομένα του χρήστη τεχνητή νοημοσύνη. Παίζετε το Insection ως ένας από τους «Good Guys», μία ομάδα 4 βετεράνων πολέμου που αναζητούν την τύχη τους στο νεο-κατοικημένο σύμπαν, αναλαμβάνοντας κάθε είδους δουλειά, από συνοδεία «φορτίων» έως «βρωμοδουλειές» και πάντα με το αζημίωτο. Τo Insection λαμβάνει χώρα σε ένα μελλοντικό σύμπαν, περίπου 200 χρόνια από τώρα.

Ο τελικός Παγκόσμιος Πόλεμος έχει ολοκληρωθεί και το ανθρώπινο είδος έχει πλέον κατοικίσει νέους πλανήτες και έχει εξαπλωθεί στο συμπάν, με πρώτο του σταθμό τη Νέα Γη. Η ομάδα καλείται από την OMNIA Industries, την εταιρία η οποία κρατά το μονοπώλιο σχεδόν για οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία σε ολόκληρο το νεο-κατοικημένο σύμπαν.

Διαβάστε περισσότερα για το παιχνίδι και δείτε το πρώτο του video εδώ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube