Ένα ποσό που αγγίζει τα 1,35 εκατ. ευρώ οφείλει συνολικά η Αλ Αϊν στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ το περασμένο καλοκαίρι. Όπως είναι γνωστό οι πράσινοι έχουν προσφύγει στη FIFA για τη συγκεκριμένη οφειλή και περιμένουν.

Πλέον τα ευχάριστα φαίνεται να έρχονται στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς μετά από συνεχόμενη επικοινωνία των δύο ομάδων το τελευταίο διάστημα, οι άνθρωποι της Αλ Αϊν ενημέρωσαν αυτούς του Παναθηναϊκού ότι την επόμενη εβδομάδα θα στείλουν χρήματα.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να πληρωθεί η μία δόση των 750.000 ευρώ και στη συνέχεια να καθοριστεί ανάμεσα στις δύο πλευρές η εξόφληση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τάισον: «Θα συνεχίσω να προπονούμαι με την ίδια νοοτροπία και αφοσίωση - Μετράει μόνο το ματς με Ολυμπιακό»

Έκπληξη από Asteras AKTOR: Έκλεισε για προπονητή τον 36χρονο, Γκονζάλο Φέιο!

Τσακίρης: «Εκεί χάθηκε το ντέρμπι για την ΑΕΚ - Το μοναδικό κέρδος από την ήττα»

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Ηρακλή για παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών-Αναμονή για το ΟΚ της αστυνομίας

«Με λένε Σαντίνο και είμαι ο γρηγορότερος άνθρωπος στη γη»: Το αποθεωτικό ποστάρισμα του Παναθηναϊκού για Αντίνο!

Νίκας στους 94,6: «Περάσαμε μία δύσκολη κατάσταση που μας βάραινε - Το ίδιο σουτ στην προπόνηση το έστελνα άουτ»

Σμαΐλοβιτς: «Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός επέμενε τόσο πολύ τον Ιούνιο μου έδειξε ότι με ήθελε πραγματικά»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός φώναξε με την Κηφισιά ότι θέλει φρεσκάρισμα ενόψει Ρεν και ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Μεγάλη συσπείρωση στον Παναθηναϊκό-Μπορεί να αυξήσει τη διαφορά του»

Τσορμπατζόγλου: «Εννοείται πως πρόκειται για τιμωρία του Τάισον - Έχει ξεπεράσει τα όρια»