Άντονι Τζόσουα και Ντιοντάι Γουάιλντερ τελικά θα αναμετρηθούν στο ρινγκ, ίσως στο μεγαλύτερο παιχνίδι των τελευταίων ετών για την heavyweight κατηγορία.

Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, η ιστοσελίδα ‘’worldboxingnews.net’’ μεταφέρει δηλώσεις ενός από τους δύο μάνατζερ του αμερικανού πυγμάχου, ο οποίος κάνει γνωστό ότι αποδέχθηκαν πρόταση που τους έγινε και έστειλαν υπογεγραμμένο το σχετικό έγγραφο.

«Η ιστορία είναι απλή. Ο Ντιοντάι Γουάιλντερ σήμερα αποδέχθηκε τους όρους που ο Άντονι Τζόσουα πρότεινε», ανέφερε ο Σέλι Φίνκελ σε δήλωση του στην ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Φίνκελ, ο Γουάιλντερ συμφώνησε στην διεξαγωγή του αγώνα στη Μεγάλη Βρετανία, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι στην πρόταση που έκανε ο Έντι Χερν, ατζέντης του Τζόσουα, υπάρχει όρος διεξαγωγής ρεβάνς.

«Το παιχνίδι θα γίνει στην Βρετανία, τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο», ανέφερε ο Φίνκελ

«Πιστεύω ότι θα έχουμε απάντηση του Τζόσουα στις επόμενες δύο ημέρες. Ο Ντιοντάι έγραψε στον Τζόσουα: Ε, δέχομαι την πρότασή σου. Ας παίξουμε στην Αγγλία», τόνισε και κατέληξε...

«Εάν για κανέναν λόγο ο Άντονι αλλάξει γνώμη τότε η πρόταση των 50 εκ. που του έχουμε κάνει είναι στο τραπέζι ακόμη. Ισχύει. Τώρα τα πάντα εξαρτώνται από τον Τζόσουα».

Πηγή: topranknews.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube