Πέντε νέοι έσπασαν ένα παγκόσμιο ρεκόρ καθώς παρακολούθησαν χωρίς διακοπή τηλεόραση για ένα διάστημα 92 ωρών, ανακοίνωσαν οι διοργανωτές αυτού του «μαραθωνίου» επί του καναπέ που πραγματοποιήθηκε σε μια εμπορική έκθεση στη Βιέννη, στην Αυστρία.

«Στο τέλος, ήταν πραγματικά δύσκολο για εκείνους» παραδέχθηκε ο Μόριτς Άρνολντ, που οργάνωσε την εκδήλωση. Το ρεκόρ καταγράφθηκε στο βιβλίο Γκίνες, πρόσθεσε ο ίδιος.

Οι 5 τηλεθεατές ηλικίας 19 έως 24 ετών, που επελέγησαν μεταξύ 400 υποψηφίων, δεν είχαν δικαίωμα να διακόψουν την αναμέτρηση παρά για μόλις 5 λεπτά κάθε ώρα, ένα διάστημα κατά τη διάρκεια του οποίου έκαναν κυρίως ένα ντους.

Για να παραμείνουν ξύπνιοι μπροστά από τη μικρή οθόνη, οι συμμετέχοντες είχαν στη διάθεσή τους ένα στατικό ποδήλατο, καφέ και ενεργειακά ποτά.

Το προηγούμενο ρεκόρ που έχει καταγραφεί στο βιβλίο Γκίνες ήταν τον Δεκέμβριο του 2014 όταν μια ομάδα ανθρώπων παρακολούθησε αδιάκοπα τηλεόραση για ένα διάστημα 91 ωρών στο Τορόντο του Καναδά.

Πηγή: newsbeast.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Υπόθεση Χωριάτικο: Στον εισαγγελέα οι 59 κατηγορούμενοι για την υπόθεση φορολογικής απάτης

Ιόνια Οδός: Εκτροπή λεωφορείου του Πολεμικού Ναυτικού με 25 επιβαίνοντες - Τραυματίστηκαν ο οδηγός και 12 επιβάτες

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ ανοιχτά του Λασιθίου

Απεργιακές κινητοποιήσεις στις 30 Οκτωβρίου: Δεμένα αναμένεται να μείνουν τα πλοία σε 7 λιμάνια

Ρόδος: Σε Red Code έως τις 29 Οκτωβρίου – «Περιορίστε τις μετακινήσεις», καλεί ο δήμος

Δίκη για τα Τέμπη: Κατέθεσαν επιβάτες του δεύτερου βαγονιού - Την Τρίτη η επόμενη συνεδρίαση

Η τρομακτική στιγμή που κρουαζιερόπλοιο συγκρούεται με φορτηγό πλοίο

Δεσμεύονται τα περιουσιακά στοιχεία των κατηγορουμένων στις υποθέσεις Pizza Fan και «Χωριάτικο»

Κακοκαιρία: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων - Καταιγίδες στην Αττική και την 28η Οκτωβρίου

Θεσσαλονίκη: Οδηγούσε μεθυσμένος χωρίς δίπλωμα και πινακίδες – Του τα είχαν αφαιρέσει για τον ίδιο λόγο