Παρά το γεγονός ότι φέτος αποτελεί ίσως τη χειρότερη ομάδα του NBA, οι Σικάγο Μπουλς παραμένουν ένα από τα μεγαλύτερα brand name της αγοράς, δείγμα του ρεκόρ που είχαν καταγράψει τα τελευταία χρόνια.
Συγκεκριμένα, οι «Ταύροι» είχαν 315(!) συνεχόμενους εντός έδρας αγώνες στους οποίους γινόταν sold-out συμπεριλαμβανομένου φυσικά και των εισιτηρίων διαρκείας στο United Center. Αυτή η καταμέτρηση σταμάτησε στο ματς της 17ης Νοέμβρη (ημερολόγιο ΗΠΑ) όταν οι Μπουλς φιλοξένησαν τους Σάρλοτ Χόρνετς, ομάδα ιδιοκτησίας του Μάικλ Τζόρνταν.
Παρ’ όλα αυτά και με δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα του Σικάγο έχει το χειρότερο ρεκόρ στο NBA (3-15,) στην αναμέτρηση με τους Μαϊάμι Χιτ, που γνώρισε ακόμα μία ήττα με 100-93, σημειώθηκε και πάλι sold-out με την καταμέτρηση να αρχίζει και πάλι.