Ανοιχτούς λογαριασμούς για τις ρεβάνς που θα γίνουν στις 29 Μαρτίου άφησαν, ουσιαστικά, και τα δύο πρώτα παιχνίδια των μπαράζ για την παραμονή στο Group C του Nations League

Συγκεκριμένα, Εσθονία και Κύπρος ήρθαν ισόπαλες χωρίς σκορ, στο Ταλίν, με τους φιλοξενούμενους πάντως να έχουν την μεγαλύτερη ευκαιρία για να σκοράρουν. Με το πολύ ωραίο σουτ του Παπουλή στο 22ο λεπτό να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ιγκόνεν!



Ενώ στο 85’, ο Βασίλιεφ κινήθηκε ωραία ανάμεσα στις αντίπαλες γραμμές, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον αμαρκάριστο Σάπινεν και εκείνος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε με τη χρήση VAR για οφσάιντ.



Στο έτερο παιχνίδι αντιθέτως το οποίο «σφύριξε» ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ανάμεσα σε Μολδαβία και Καζακστάν, στο Κισινάου, είχαμε σκορ και νικητή. Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι -με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ βασικό και… 90λεπτο- πήραν το προβάδισμα χάρη στο φοβερό σόλο και το άψογο τελείωμα του Νικολαέσκου, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου...



Όμως, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν την απάντηση, στο 63’, μετά από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά του Μάλι, που πέτυχε το πρώτο του γκολ με το εθνόσημο. Ενώ η ολική επαναφορά του Καζακστάν ήρθε δια ποδός… αντιπάλου, με τον Πόσμακ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Μολδαβίας από το γύρισμα του Μπιστρόφ από δεξιά, για το τελικό 1-2!



Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Εσθονία-Κύπρος 0-0

Μολδαβία-Καζακστάν 1-2
(45’+1’ Νικολαέσκου – 63’ Μάλι, 79’ αυτ. Πόσμακ)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube