Το δικό τους πάρτι για τα 90α γενέθλια έστησαν, όπως είχαν προαναγγείλει, οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ και φυσικά έδωσαν το «παρών» και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Το ραντεβού δόθηκε στον Λευκό Πύργο, ο όγκος του κόσμου ξεκίνησε να αυξάνεται λίγο μετά τις 18:00 (σχεδόν δύο ώρες πριν την εκδήλωσή του επίσημου ΠΑΟΚ στο Μέγαρο Μουσικής της πόλης), όταν και άρχισαν να ακούγονται τα πρώτα συνθήματα και μετά τις 19:00 έγινε συνωστισμός και τα εκτιμάται ότι ήταν περίπου 1.000 οπαδοί της ομάδας.

Γύρω στις 19:35 ξεκίνησε πορεία από το σημείο με τελικό προορισμό το Μέγαρο Μουσικής. Διερχόμενοι κόρναραν, δίνοντας τον δικό τους ρυθμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο λόγος που έκαναν οι φίλοι του ΠΑΟΚ τη δική τους γιορτή, είναι ότι ήταν αντίθετοι με τον τρόπο που διοργανώθηκε η επίσημη γιορτή. «Θα κάνουμε τη δική μας γιορτή για τα 90 χρόνια, δίχως να υπάρχουν ονομαστικές προσκλήσεις και dress code», ανέφεραν οι σύνδεσμοι και πρόσθεσαν σε σχετική τους ανακοίνωση που εξέδωσαν πρόσφατα: «Η δική μας γιορτή, στην οποία είναι καλεσμένος όλος ο κόσμος της ομάδας θα γίνει στο Λευκό Πύργο, το σύμβολο της πόλης, γιατί η Θεσσαλονίκη είναι ΠΑΟΚ. Θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από την εκδήλωση, που σχεδίασε και οργάνωσε η ΠΑΕ στο Μέγαρο Μουσικής. Ας κάνουν αυτό που θέλουν και ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα κάνει αυτό που νιώθει».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Η ΑΕΚ είναι ιδέα και στάση ζωής - Οραματίζομαι όλα τα νέα παιδιά να είναι δικοί μας φίλαθλοι»

Τσακίρης: «Κανένα θέμα Παλίνια για ΑΕΚ - Τι ισχύει για τη νέα φανέλα»

Τσανάκας: «Πότε τελειώνει του Σμαΐλοβιτς - Κάνει νέες προτάσεις για τους στόχους του ο Ολυμπιακός»

Δεσύλλας: «Πλησιάζουν Ντε Φράι και Πένια, ανακοινώνεται ο Καμαρά - Οι εξελίξεις για Τσάπρα»

«Σε ευχαριστούμε Ραζβάν»: Το αποχαιρετιστήριο βίντεο του ΠΑΟΚ στον Λουτσέσκου

Ολυμπιακός σε Μπιανκόν: «Ευχαριστούμε για όλα»

Νικολό Σίρα: «Μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ ο Λίσι - Υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2028»

Τεστάρει δυνάμεις με Άγιαξ και… επιστρέφει στη Λεωφόρο: Το πρόγραμμα των φιλικών του Παναθηναϊκού

«Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ενδιαφέρονται για τον Μουντιαλικό Ουρουγουανό Ματίας Βίνια»!

Σπουδαία κίνηση από Ηλιόπουλο: Αναλαμβάνει για έναν χρόνο όλα τα έξοδα λειτουργίας των Παιδικών Χωριών SOS Καλαμάτας

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.