Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στα τελευταία δευτερόλεπτα 10-10 τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στον Πειραιά με γκολ του Γεννηδουνιά για την έβδομη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών και έσωσε το εντός έδρας αήττητο, μένοντας «ζωντανός» στη διεκδίκηση της πρώτης δυάδας του γκρουπ.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου βρέθηκαν να χάνουν με δύο γκολ διαφορά στα τρία τελευταία λεπτά, όμως βρήκαν τις δυνάμεις να φτάσουν στην ισοφάριση σε ένα ματς που ήταν ντέρμπι στη μεγαλύτερη διάρκεια του.

Η ομάδα του Πειραιά ήταν και πάλι κάκιστη στον παίκτη παραπάνω (3/16).

Οι Πειραιώτες μπήκαν ιδανικά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν με 4-2 στο πρώτο οκτάλεπτο με τον Γενηδουνιά. Η καλή απόδοση της ελληνικής ομάδας συνεχίστηκε στο δεύτερο δεκάλεπτο και ο Ομπράντοβιτς έκανε το 7-4.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι Πειραιώτες «κόλλησαν» «επιθετικά και δε σκόραραν, με αποτέλεσμα η Γιουγκ να μειώσει σε 7-6.

Οι Κροάτες μπήκαν αποφασισμένοι στο τέταρτο οκτάλεπτο και προηγήθηκαν 9-7. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 9-9 με δύο εύστοχα πέναλτι των Γενηδουνιά και Γούνα, αλλά η Γιουγκ προηγήθηκε ξανά 9-10 με τον Ζουβέλα στον παίκτη παραπάνω. Η ομάδα του Πειραιά ισοφάρισε 10-10 με τον Γενηδουνιά 19’’’ πριν το τέλος.


Οκτάλεπτα: 4-2, 3-2, 0-2, 3-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 5, Φουντούλης, Κάκαρης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Γούνας 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 2, Ομπράντοβιτς 1, Γαλανόπουλος

ΓΙΟΥΓΚ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (Βιέκοσλαβ Κόμπεσισακ): Πόπαντιντς, Μάτσαν, Φάτοβιτς 1, Λόντσαρ 2, Γιόκοβιτς 2, Γκαρσία 1, Λοζίνα, Μερκούλοφ 1, Κρζιτς, Ζουβέλα 1, Μπένιτς, Παπαναστασίου 2, Γιούρισιτς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube