Η χειμερινή μεταγραφική περίοδο πλησιάζει. Στον Παναθηναϊκό όμως έχοντας... μετρήσει όλα τα δεδομένα έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι πιθανότητες να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός παίκτη είναι αρκετά μικρές, έως και μηδαμινές.

Έτσι οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν αρχίσει να λειτουργούν με ένα διαφορετικό σκεπτικό το οποίο εμπεριέχει αρκετές... εσωτερικές μεταγραφές. Τι σημαίνει αυτό; Ο Γιώργος Δώνης να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν, αλλά και ευκαιρίες σε όλους όσοι μέχρι τώρα δεν είχαν.

Έτσι οι Εμμανουηλίδης, Βέργος, Τζανδάρης Στάικος, σε πρώτο... πλάνο αναμένεται να βρεθούν περισσότερες φορές στα αγωνιστικά πλάνα του Γιώργου Δώνη.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού σε συνεργασία με τον Νίκο Νταμπίζανα αξιολογήσουν έτσι όλο του ρόστερ της ομάδας έτσι ώστε το καλοκαίρι να είναι ξεκάθαρες οι ανάγκες αλλά και η εικόνα για τις ικανότητες του κάθε ποδοσφαιριστή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»