Τις υποχρεώσεις τους ενόψει Πάσχα ολοκλήρωσαν σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ.

Η προπόνηση των κιτρινόμαυρων περιελάμβανε οικογενειακό διπλό, στο οποίο πήραν χρόνο συμμετοχής τόσο ο Πέτρος Μάνταλος όσο και ο Ούρος Τσόσιτς, δείχνοντας πως πιθανότατα και οι δύο τους θα είναι διαθέσιμοι ενόψει των τελευταίων παιχνιδιών της φετινής σεζόν για την Ένωση.

Στο διπλό συμμετείχαν επίσης και οι ποδοσφαιριστές της Κ20 Νίκος Σπηλιώτης, Αλέξης Ασπρογιάννης και Δημήτρης Ψάνης.

Η σημερινή προπόνηση ωστόσο περιείχε και ένα απρόοπτο, καθώς τραυματίας αποχώρησε ο Βίκτωρας Κλωναρίδης. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός υπέστη κάκωση αριστερού προσαγωγού και η κατάστασή του πρόκειται να επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Μανόλο Χιμένεθ χορήγησε στους παίκτες τριήμερη άδεια, με την επόμενη συγκέντρωση της ομάδας να είναι τη Δευτέρα του Πάσχα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΚ να ''τελειώσει'' τον έναν εκ των δύο διεκδικητών του τίτλου»

Νικολακόπουλος: «Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο και οι πιθανές εκπλήξεις»

Αθανασίου: «Με νίκη μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα ο Παναθηναϊκός-Κίνητρο να τελειώσει απ' το πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό»

Τσανάκας: «Βγάζει αντίδραση ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ όταν βρίσκεται σε οριακή κατάσταση»

Τσορμπατζόγλου: «Δύσκολο να ξεκινήσουν όσοι επέστρεψαν τώρα στις προπονήσεις»

Κετσετζόγλου: «Πιθανότατα με δίδυμο Βάργκα-Ζίνι στην επίθεση κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Απάντηση Ατρόμητου σε Παντελίδη: «Λίγος για Super League - Να τον καλέσουν οι αρχές, αλλιώς θα το κάνουμε εμείς»

Παγκάκης: «Λόγοι πρεστίζ και ουσίας για Παναθηναϊκό, να παίξει με τα νεύρα του Ολυμπιακού - Το πλάνο του Μπενίτεθ»

Αρχηγικό κάλεσμα Ζίβκοβιτς: «Ξεχνάμε ό,τι έγινε και πάμε για πρωτάθλημα»

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Τα κρίσιμα ματς που θα κρίνουν πολλά

TAGS: A.E.K.