Υποβλήθηκαν και αποσφραγίσθηκαν σήμερα σε ανοικτή συνεδρίαση ενώπιον της Επιτροπής Διαγωνισμού της ΕΤΑΔ, 4 Φάκελοι Προσφοράς από ισχυρά επιχειρηματικά σχήματα στο πλαίσιο της Β' Φάσης της Διαγωνιστικής Διαδικασίας για την εκμίσθωση του ακινήτου «Ακτής Βουλιαγμένης».

Φάκελοι Προσφοράς υπέβαλλαν με σειρά κατάθεσης οι:

1. ΦΑΪΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε.

2. ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ: EVERGOOD ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ - ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ Α.Ε.Β.Ε.

3. ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ REDS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ -ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ' ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ 'ΔΙΩΝΙΖΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΑΚΤΗΣ ΒΟΥΛΙΜΕΝΗΣ'

4. AIR CANTEEN A.E.

Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η μακροχρόνια εκμίσθωση της μοναδικής διαθέσιμης προς αξιοποίηση και εκμετάλλευση οργανωμένης παραλίας στον Δήμο Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης για 20 έτη με δικαίωμα παράτασης για επιπλέον 10 έτη. Το ακίνητο καταλαμβάνει συνολική έκταση 72.767,71 τ.μ., με επιτρεπόμενη δόμηση 2.000 τ.μ., συμπεριλαμβανομένων των υφιστάμενων κτιριακών εγκαταστάσεων, μεταξύ των οποίων και το πρώην εστιατόριο- ορόσημο της περιοχής «Ωκεανίς», ενώ το θαλάσσιο μέτωπο ανέρχεται σε 638,50μ.

Η «Ακτή Βουλιαγμένης» είναι η δημοφιλέστερη οργανωμένη και προσβάσιμη παραλία της Αθηναϊκής Ριβιέρας, σε απόσταση 25 χλμ. από το κέντρο της πόλης, με το φυσικό τοπίο, τα κρυστάλλινα νερά και τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις αναψυχής να προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες όλον τον χρόνο. Το 2024 ? υποδέχτηκε 420.000 επισκέπτες, ενώ η ημερήσια δυνατότητα φιλοξενίας ανήλθε σε 8.000 άτομα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Χωρίς νερό Ζωνιανά, Κράνα και Λιβάδια μετά τις ζημιές από την κακοκαιρία

Εξαρθρώθηκε συμμορία που έκλεβε οχήματα και μοτοσυκλέτες στην Αττική

Μεγάλη πορεία στην Κυψέλη για τα έργα του Μετρό - «Όχι στον τρομοπόντικα, πλήρης αποκατάσταση»

Τενεσί: Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της σωφρονιστικής διοίκησης μετά την αποτυχία εκτέλεσης της Κρίστα Πάικ

Συνελήφθη στον Πειραιά ο Αφγανός που ενεπλάκη σε πυροβολισμούς με τον Αλκέτ Ριζάι στην Ανάβυσσο

Τραγωδία στη Χερσόνησο: 16χρονος με μοτοσυκλέτα νεκρός σε τροχαίο

ΗΠΑ: Εξαφανίστηκε από τα ραντάρ αεροσκάφος με έξι επιβαίνοντες

Τραγωδία στην Κορινθία: Ένας 26χρονος νεκρός και άλλοι πέντε τραυματίες σε τροχαίο - Δείτε video

Ακτοπλοΐα: Λήγει το απαγορευτικό - Ξεκινούν σταδιακά τα δρομολόγια από Πειραιά και Ραφήνα

Συνεδρίασε η επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου για την εξέλιξη της κακοκαιρίας στην Κρήτη