Τον αντικαταστάτη του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ - έστω και προσωρινά - βρήκε η εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Με ανακοίνωσή της το απόγευμα της Παρασκευής (09/08), η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία ανακοίνωσε πως ο προπονητής της U21 της χώρας, Λι Κάρσλεϊ, αναλαμβάνει άμεσα χρέη υπηρεσιακού προπονητή.

Με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «τριών λιονταριών» στο Nations League πλησιάζουν και με δεδομένο πως δεν έχει βρεθεί ακόμα ο «εκλεκτός» για τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή, η Αγγλία πήγε σε μια «safe» λύση εκ των έσω, με έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά τους κόλπους της εθνικής, αλλά και τους περισσότερους ποδοσφαιριστές.

Να θυμίσουμε πως μέσα στον Σεπτέμβριο, η Αγγλία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ιρλανδία στην πρεμιέρα του Nations League, ενώ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων θα τεθεί με τη Φινλανδία στο «Γουέμπλεϊ».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αλύγιστη Τότεναμ, έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις στο «Ολντ Τράφορντ»

Καταιγιστική Τσέλσι με μπαλάρα και πεντάρα - Συνεχίζει ακάθεκτη η Μπράιτον του βασικού Κωστούλα

Καταιγιστική Τσέλσι: Δύο γκολ πριν συμπληρωθούν τρία λεπτά!

Το είπαν και το έκαναν: Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ επανέφεραν το «ρολόι» της καζούρας στη Σίτι με 51 χρόνια χωρίς τίτλο!

Πρωταθληματική ανατροπή και επιστροφή στα τρίποντα για Άρσεναλ!

Κάτοικος Λονδίνου μέχρι το 2034: Η Τσέλσι ανανέωσε τον Πάλμερ

«Εντυπωσιασμένη η Τότεναμ από τον Παυλίδη - Σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί για την απόκτησή του»

Premier League - 6η αγωνιστική: Καθηλωτικά ντέρμπι σε Ολντ Τράφορντ και Άνφιλντ

Αρτέτα για Σίτι: «Θέση μου και θέση της Άρσεναλ είναι να μην κάνουμε σχόλια μέχρι να επιλυθεί πλήρως το ζήτημα»

Κομπανί για την υπόθεση της Σίτι: «Είμαι περήφανος για όλα όσα πετύχαμε ως ομάδα, όλα τα υπόλοιπα...»