Μόνιμα στην εθνική Βραζιλίας ο Κάρλο Αντσελότι. Η CBF ανακοίνωσε την Πέμπτη την ανανέωση της συνεργασίας της με τον πολυνίκη Ιταλό τεχνικό μέχρι το 2030 και την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου εκείνου του έτους στα γήπεδα Ισπανίας, Πορτογαλίας και Σαουδικής Αραβίας.

«Ήρθα στη Βραζιλία πριν από έναν χρόνο. Από το πρώτο λεπτό κατάλαβα τι σημαίνει το ποδόσφαιρο για αυτή τη χώρα. Εδώ κι έναν χρόνο εργαζόμαστε για να επαναφέρουμε την εθνική ομάδα της Βραζιλίας στην κορυφή του κόσμου. Όμως, η Εθνική Βραζιλίας κι εγώ θέλουμε περισσότερα. Περισσότερες νίκες, περισσότερο χρόνο, περισσότερη δουλειά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουμε ότι θα συνεχίσουμε μαζί για άλλα τέσσερα χρόνια. Θα προχωρήσουμε μαζί μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030. Θέλω να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη της.

Ευχαριστώ Βραζιλία για τη θερμή υποδοχή και για όλη την αγάπη», δήλωσε μετά τη συμφωνία ο τέσσερις φορές πρωταθλητής Ευρώπης.




ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σοκ στη Νότια Αφρική: Έφυγε από τη ζωή ο Άνταμς, έχοντας αγωνιστεί και στα τρία παιχνίδια του φετινού Μουντιάλ!

Ραγίζει καρδιές η σύντροφος του Άνταμς που έβαλε τέλος στη ζωή του: «Ο έρωτάς μου, ο καλύτερος φίλος μου»

Σε εξαιρετικό δρόμο η επιστροφή του Κλοπ στους πάγκους για χάρη της εθνικής Γερμανίας!

Νορβηγός οπαδός αρνήθηκε να κάνει το Viking Row: «Είναι χαζό και ενοχλητικό»

Ο ΜακΆλιστερ έβαλε μπροστά την Αργεντινή απέναντι στην Ελβετία

Oι μαχητικοί Νορβηγοί και ο ηγέτης Μπέλιγχαμ: Τα highlights από την σπουδαία πρόκριση της Αγγλίας στα ημιτελικά!

Σάλος με το γκολ της Αγγλίας και τη φερόμενη επαφή της μπάλας με την spider cam - Η τοποθέτηση της FIFA

Ανατριχίλα μετά την πρόκριση: Παίκτες και οπαδοί της Αγγλίας τραγούδησαν μαζί το «Wonderwall»

Οι ενδεκάδες στο Αργεντινή-Ελβετία

God save... Jude: Μέγας Μπέλιγχαμ και η Αγγλία «κωπηλάτησε» για τα ημιτελικά του Μουντιάλ!