Ευχάριστα μαντάτα για τον Δημήτρη Ιτούδη, που θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με την Εσθονία (8/9, 18:00) και τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο 24χρονος σέντερ αποθεραπεύτηκε πλήρως και συμπεριλήφθηκε στη σύνθεση της «επίσημης αγαπημένης» για το τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων, ενώ θα πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής, όπως ορίζει το πλάνο του προπονητικού επιτελείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά σε αυτό το Ευρωμπάσκετ η «γαλανόλευκη» θα παραταχθεί με 12άδα.

Από ‘κει και πέρα, ο κόουτς Ιτούδης αναμένεται να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του στο ματς με τους Εσθονούς, το οποίο είναι αδιάφορο βαθμολογικά για την Εθνική μας, αφού έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση του 3ου ομίλου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σρέντερ για Αταμάν: «Ακούγεσαι σαν να πονάς - Ευτυχώς δεν θα γίνεις ποτέ προπονητής μου»

«Οι υποσχέσεις κρατιούνται»: Ο Σενγκούν πήρε στον Οσμάνι δώρο ένα ρολόι για την άμυνα που έπαιξε στον Γιάννη

Έτσι έληξε η ένταση μεταξύ Γιάννη και Σενγκούν: Το τηλεφώνημα του Αντετοκούνμπο και η κοινή απόφαση για... ανακωχή

«Φίλε, άμα είσαι θετικός και δώσεις όλο σου το είναι, κάτι γίνεται»: Το μήνυμα πίστης του Σλούκα πριν το μετάλλιο!

Παρέμεινε 13η στο FIBA ranking η Ελλάδα παρά το χάλκινο - Άλμα 15 θέσεων για την Τουρκία, ανέβηκε 2η η Γερμανία

Λάρκιν: «Έχει μία... μαγκιά ο Σενγκούν, πιστεύει ότι κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει»

Γκασόλ: «Λατρεύω το πάθος και την υπερηφάνεια του Γιάννη για την Ελλάδα»

Παναγιωτόπουλος: «Δώσαμε τη σπίθα για την αναγέννηση του μπάσκετ μας - Μας συγκινεί ο Γιάννης, ξέρουμε πόσο το ήθελε»

Δεν χορταίνει μετά το Ευρωμπάσκετ ο Παπανικολάου: «Χάλκινο μετάλλιο, χρυσές αναμνήσεις»

Giannis Effect και στη μουσική: Επανήλθαν στο Top 50 του Spotify τρία παλιά hits του Light λόγω Αντετοκούνμπο!